Acasa Breaking News Vizita lui Traian Basescu la Chisinau o amana pe cea a adjunctului lui Putin

Vizita lui Traian Basescu la Chisinau o amana pe cea a adjunctului lui Putin

scris de Ziua Veche
1 afisari

Foto: Unimedia.mdVizita presedintelui Romaniei in Republica Moldova a dat peste cap planurile adjunctului premierului rus. Potrivit agentiei de stiri ruse RBK, preluate de Unimedia.md, adjunctul lui Putin, Igor Suvalov, isi amana vizita la Chisinau pentru luna februarie, desi, initial, fusese planificata pentru luna ianuarie. Agentia de presa rusa sustine ca a obtinut informatia de la o sursa din interiorul Guvernului Republicii Moldova. Iar motivul amanarii ar fi planificarea in aceeasi perioada a vizitei la Chisinau a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pe 27 ianuarie, si a premierului lituanian Andrius Kubilius (26–27 ianuarie).

0 comentariu

roy 14-06-2010 - 19:07

individul, in afara de a fi principe?

john 14-06-2010 - 20:33

Ce pretendent, la ce pretendent Rominia este republica nu monarhie. Stiti ca nu sti romina? la durut in cur ca sa invete. Niste mizerabilii au venit bunicii lui cu mina goala si acum vre tron. Bai sint plecat de mult din tara. Nu fiti prost s va suga astia ca lipitori. datii afara din tara. Sau punetile impozite pe ce au luat inapoi ca sa le lase ei.

john 14-06-2010 - 20:36

Bai astia dela presa, nu aveti ce sa scrieti? nu -i mai dati pe astia. Cind a fost greu au intinso si acum vezi doamne pretendent. mai rau este ca sint unii care-s lingai. sa nu mai aud de ei

hula honeys 14-06-2010 - 20:41

traiasca regele, in pace si onor! da, a facut ceva principele nicolae : a trait ca un om onest, nu ca beizadelele (neo)comuniste, care invata sa fure si sa minta inainte de a invata sa umble.

Victor Radulescu 14-06-2010 - 20:58

Bunicii (strabunicii si stra-strabunicii, de fapt) lui nu au venit in tara cu mana goala. Cu exceptia ororii de Carol 2 ceilalti au fost buni regi ai Romaniei (pe Mihai I nu l-am pus la socoteala, pentru ca a fost prea tanar, dar e drept ca deciziile pe care le-a luat in scurta perioada de „domnie” propriu-zisa n-au fost tocmai favorabile Romaniei).

S.V. 14-06-2010 - 23:33

„John”, dupa ortografia infernala as zice ca esti plecat din tara de prea mult timp. As mai zice sa ramai acolo unde esti si sa-ti versi frustrarile pe site-urile din tara respectiva.

Si ca sa-ti raspund la acuzatii am sa-ti spun ca TOTI membrii familiei regale vorbesc romaneste; intr-adevar, lipsind exercitiul zilnic, nu toti o vorbesc cu usurinta, insa te pot asigura ca nici unul nu ar face greseli ca acelea pe care le faci tu. Asta ca sa dormi linistit, ca vad ca grija asta te roade pe tine.

gigel 15-06-2010 - 10:53

si daca e tanar si nu a facut nimic ce?la cati regi avem in rromanica ce mai conteaza un print

Apostolul 15-06-2010 - 12:23

Stimabililor,
Acum vă conduc niște ”nime-n lume”.Vă conduc insi care pana mai ieri se duceau
la closet in ”fundu curtii”.
Acest tanar a studiat.Si indiferent de
ce vreti sau nu tot asa va fi numit cat
Dumnezeu va dori.De ce nu vreti sa intram in randul lumii?

nelloti 16-06-2010 - 07:26

MONARHIA ne mai poate salva. Pacat,insa, ca amanam momentul pentru a reveni la o normalitate romaneasca. Vad ca se face vesnica confuzie, voita sau nu cum ca ASR Principele Radu ar putea deveni Rege. Este fals caci Principele ar deveni Consortul Principesei Margareta a Romaniei, in cazul in care ASR Principesa Margareta ar fi incoronata. ASR Principele Radu nu poate prelua Tronul si isi pastreaza titlul pe perioada vietii, titlu care nu se poate transmis urmasilor. Doar Monarhia Constitutionala este salvarea noastra si ar trebui ,imediat sa revenim la acea normalitate de care suntem frustrati de peste saizeci de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS