Acasa Breaking News Vladescu si-a tras site violet

Vladescu si-a tras site violet

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ministerul Finantelor Publice, condus de Sebastian Vladescu, a decis ca este nevoie de o cosmetizare a siteului oficial. Asa ca a fost aleasa cea mai la moda culoare din ultima vreme: violet. Asteptam cu nerabdare ca Jandarmeria sa isi faca site vinetiu, MapN, roz, iar SRI sa foloseasca numai fonturi invizibile. Pentru alte sugestii, asteptam comentariile dumneavoastra.

0 comentariu

michael 28-06-2010 - 09:17

cei care fac presa sint de criticat nu
stapinii,ii vezi cum sa screm sa inventeze sa minta plini de vulgaritate
cu limbaj si compotament de tzatza si fanti de mahala,toti se pricep toti sint
analisti si mari economisti .stapinul cere iar „necrutatori”se dau in stamba pe
sticla pentru arginti.

Bumerang 28-06-2010 - 11:07

Statul roman a creat presa pe care o maerita!
Presa a fost din start inregimentata politic. Practic, PD-L si Basescu sunt in afara majoritatii de corupti din tara, si deci tinta a presei „libere”.
Lamentarile si jocurile lipsite de imaginatie gen CSAT, sunt inutile. Basescu le face oricum viata usoara mogulilor, acestia netrebuind sa inventeze nimic pt a-l ataca.

Un politician corect, un partid cat de cat acceptabil, rezista si unei prese servile unui anumit grup. Plus ca, in mod normal, exista legi destule pt a pedepsi jurnalisti care fac atac la persoana nejustificat.

Aprops, TVR a fost inregimentat politic imediat dupa revolutie. Scazand in ochii publicului din acest motiv, e-a s-a retras aproape complet din politica. Daca si Basescu ar fi sustinut o Televiziune de stat cu adevarat libera, acum ar fi existat o contrapondere televiziunilor private. Asa cum este in germania de exemplu.

Basescu insa nu este interesat pt existanta unei media libere si obiective, ci tocmai pt existenta uneia servile, insa pt el! Ipocrizie maxima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult