Acasa Breaking News Zboruri catre si dinspre Grecia anulate

Zboruri catre si dinspre Grecia anulate

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani ca zboruruile catre si dinspre Grecia au fost anulate in cursul zilei de miercuri, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian. Practic, toata Grecia este paralizata din cauza grevei generale organizate de cele mai importante sindicate, impotriva masurilor de austeritate impuse de autoritatile de la Atena, transporturile feroviare si maritime fiind si ele suspendate.

0 comentariu

eugenb 24-06-2010 - 20:26

Ma intreb … cine dintre cei doi va iesi pana la urma in pierdere ? Germanii care nu uita ca au pierdut in fata rusilor razboiul sau rusii ca au fost pacaliti la inceperea razboiului ! Desi Ministrul nostru de Externe se bucura … asta este doar de „fatada” ! Noi nu avem acces la … „Pactul secret” dintre cele doua tari ca sa stim cu exactitate ce avem de pierdut noi si implicit modovenii de dincolo de Prut. Daca s-ar reuni cu noi altele ar fi … „punctele de suspans” in politica ce se discuta in Europa. Asa insa …

Bumerang 25-06-2010 - 09:07

Relatiile dintre Rusia si Germania nu au fost dintre cele mai rele, cu mici exceptii. Cei doi dictatori din secolul trecut erau oricum dusmani de moarte, iar pactul lor a fost pt amandoi doar un moment de ragaz, pe care ambii il doreau. Era absolut clar, ca unul dintre ei, nu-l va mai respecta la un momnet dat. Amandoi au stiut acest lucru.
Eu cred ca pe termenn lung, relatiile dintre Germania, si implicit UE, cu Rusia se vor inbunatatii. Europenii sunt interesati in primul rand de securitate si de materii prime. Faptul ca rusul de rand a avut intotdeauna cizma pe grumaz, e neinteresant. Asa a fost si pe vremea Tarilor, asa este si acum. Bogatii din Rusia cheltuie in UE, si cu acesti bani UE cumpara in Rusia. Splendid.

Ceeace priveste Romania, ce sa mai zic. Atata timp cat ea nu-si gaseste un loc in Europa, si adie tot timpul dupa cum bate vantul, va fi intotdeauna pe langa axe. Oricum, ca menbru NATO si UE, practi ea a incetat sa mai existe ca stat. Singurul lucru care a mai ramas este circul tipic mioritic, plin de patos is vorbe mari, dar fara nimic consistent. Comportament tipic romanesc de-a lungul timpului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult