Acasa BusinessAntreprenori CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE IN JUDETUL GALATI

CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE IN JUDETUL GALATI

scris de Z.V.
148 afisari

Marti, 24 iulie a avut loc in judetul Galati, in orasele Tecuci, Beresti si Targu Bujor, o campanie de informare si constientizare avand ca obiectiv principal promovarea avantajelor initierii unei afaceri si beneficiile pe care le pot accesa participantii la concurs: formare, subventionare a afacerii, asistenta si monitorizare in implementare; oferirea de informatii cu privire la domeniul antreprenoriatului.

Ai o idee de afaceri si doresti sa obtii finantare?

Prin proiect se asigură instruire antreprenorială pentru minim 300 de persoane din Regiunea SUD-EST și ulterior, finanțarea a minim 36 de planuri de afaceri.

 Cursuri:

In cadrul proiect se asigura formare antreprenoriala pentru minim 300 de persoane din judetele Buzau, Vrancea, Tulcea, Galati, Constanta, Braila.

 Finantare:

In cadrul proiectului se va organiza un concurs de planuri de afaceri si vor fi finantate minim 36 planuri de afaceri cu suma de maxim 40.000 euro.

 Inscrierea in proiect:

Se pot înscrie la cursurile de antreprenoriat persoanele care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, din Regiunea Sud-Est (județele Buzau, Vrancea, Tulcea, Galati, Constanta, Braila).

Activitatea desfasurata in judetul Galati se inscrie in seria actiunilor derulate de GE-COST 2001 SRL, in parteneriat cu Next Business Consulting srl si Management Business Expert srl, beneficiari ai proiectului START-UP Sud-Est-“Dezvoltarea competentelor antreprenoriale pentru persoanele fizice din regiunea Sud-Est, prin formare, consiliere si sustinerea ocupării pe cont propriu în vederea creării de noi întreprinderi și noi locuri de muncă: SMART-UP” – POCU/82/3/7/ 105951, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Mai multe informatii se pot obtine accesand pagina de internet www.gecost2001.ro .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS