Acasa BusinessAntreprenori Conferinta Repatriot la München

Conferinta Repatriot la München

scris de D.P.
8 afisari

Vineri, 26 februarie, de la ora 18:00, la München, va fi organizată Conferință „Repatriot – proiect de repatriere prin antreprenoriat”. 

Conferinta München repatriotVei învața de la antreprenori de succes cum să valorifici oportunitățile de afaceri și care sunt aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere. Vei afla în mod direct care sunt modelele pe care le poți urma și care sunt pașii necesari în dezvoltarea unei afaceri.

“România a suferit valuri de emigrare succesive în ultimii 70 de ani. Au plecat prea mulți și prea buni. Petse 4 milioane de suflete. Au plecat în căutarea prosperității și libertății. Cei mai mulți din cauza greutăților. Au ramas familii destramate, copii fără mame, cu sufletul plâns.
Așa s-au creat doua Românii. Una aici și alta în Diaspora. Noi vrem o singură Românie. Credem că prima prioritate este atragerea întreprinzătorilor, a creatorilor de locuri de muncă și valoare. Numai prin dezvoltare economică vom putea păstra sau aduce înapoi medici, profesori, specialiști IT&C”, Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot.

“Misiunea noastră este de a uni cele doua Româniii și de a aduce toți creatorii de valoare acasă. Ne vom strădui să reușim acest lucru. Ne dorim ca în 2018 să avem o celebrare a României Unite, Diaspora cu Țara”,Gabriel Iștoc, co-fondator B-Team.

Conferința va reuni ca speakeri antreprenori din România ce vor prezenta studii de caz și povești de succes, precum și modalități concrete de dezvoltare a unui business.

Speakerii evenimentului din  sunt:

Dragoș Anastasiu, Fondator Grupului Eurolines Romania
Felix Patrăşcanu, Fondator FAN Curier
Gabriel Iştoc, Fondator B-Team Consult and Services
Hildegard Brandl – Fondator Unith2b Architects
Simona Pirtea, Partener Bulboaca si Asociatii
Bianca Dăncila – Fondator Grip Ads
Felix Tătaru, Fondator GMP Group

Obiectivul principal al conferintei il reprezintă informarea românilor din Diaspora asupra importanței dezvoltării competențelor antreprenoriale și atragerea lor din străinatate inapoi acasă prin prezentarea oportunităților pe care le au în România.

Conferința se dorește a fi totodata un punct de pornire în incurajarea transferului spiritului antreprenorial dinspre Diaspora spre Romania. Ne dorim să identificăm impreună oportunități și modalități de rezolvare a posibilelor provocări, pentru a face procesul de reîntoarcere în țara cât mai facil și eficient.
Data: 26 februarie 2016
Ora: 18:00
Locatie: Bürgersaal Fürstenried, Züricherstr.35, 81476 München, la statia de metrou U3, München.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult