Acasa BusinessAntreprenori Conferință și Concurs RePatriot

Conferință și Concurs RePatriot

scris de C.S.
145 afisari

Echipa Repatriot sărbătorește Unirea Principatelor Române printr-o conferință specială RePatriot, pe 24 Ianuarie 2020, care va avea loc la Colegiul Național Unirea din Focșani, din strada Cezar Bolliac 15, de la ora 10.30.

Evenimentul este organizat de Fundația Romanian Business Leaders – RBL, prin RePatriot și VSFA, cu sprijinul Colegiului Național Unirea din Focșani și o echipă întreagă de voluntari animați de misiunea RePatriot. Ne dorim să omagiem împreună această zi importantă și să transmitem un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri.

Participarea la conferință este gratuită și te poți înscrie prin formularul de AICI. Pentru concurs, te rugăm să vezi detalii mai jos și să te înscrii prin trimiterea lucrării la adresa de e-mail office@repatriot.ro.

Principii și valori, mai exact, despre principii și valori morale. Fie că vrem sau nu să recunoaștem acestea ne definesc mai mult decât orice altceva atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv. Cu toate acestea, tindem să uităm de importanța lor. Anul acesta te provocăm să analizezi Mica Unire, să înțelegi ceea ce s-a întâmplat de fapt în 1858/1859 și să ne spui care sunt cele 3 principii sau valori care crezi că stau în spatele evenimentului.  Ce i-a motivat pe oamenii care au înfăptuit Unirea? Cel mai important, cum înveți din istorie, din acest eveniment? Cum te inspiră, cum respecți și cum aplici aceste principii și valori în viața de zi cu zi sau cum plănuiești să faci asta în viitor? Fii creativ și câștigă un sejur la Castelul Lupilor, un internship la Itzy Bitzy sau GMP Group și multe alte premii! Câștigători vor fi premiați în 24 ianuarie, în cadrul Conferinței “Vrancea Inima României”(sau ulterior, pentru cei care nu pot participa la eveniment)! Exact, anul acesta tu alegi cum îți transmiți ideile mai departe. Răspunde provocării fie printr-un eseu, poezie, prezentare sau printr-un clip video și trimite-ne propunerea ta până pe 17 ianuarie, ora 23:59, la adresa de mail office@repatriot.ro. Juriul va selecta 5 proiecte pe baza următoarelor criterii: Cât de bine ai înțeles ce s-a întâmplat la Mica Unire Abilitatea de a argumente de ce ai ales cele 3 principii și valori Cât de practic este modul prin care respecți, promovezi sau aplici cele 3 principii și valori selectate Proiectele sunt lucrări individuale sau de grup format din maximum 3 tineri – elevi sau studenți de pretutindeni.

Conferința RePatriot va avea loc în sala de festivități a colegiului, unde se vor reuni membrii RBL-RePatriot, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, studenți, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot. Veți avea ocazia să învățați mai multe despre antreprenoriat ascultând povești de succes și interacționând cu oamenii de afaceri prezenți. La finalul conferinței vom anunța și vom premia câștigătorii concursului #RepatriotYouth. Pentru participare la conferință, vă rugăm să completați formularul de mai jos până la 21 ianuarie 2020. Până acum și-au confirmat prezența: Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Nicuța Enache – Fondator Restaurant Ciao Niki, Felix Tătaru – Fondator GMP Group, Marius Bostan – antreprenor și și inițiator RePatriot, Claudiu Lupaș – Fondator Castelul Lupilor, Ovidiu Burdușa – secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult