Acasa BusinessAntreprenori Conferintele Re>patriot la Londra si Dublin

Conferintele Re>patriot la Londra si Dublin

scris de Bogdan Crețu Roman
7 afisari

Re>patriot te invita sa descoperi reteta succesului in Romania la conferintele din Londra, 18 septembrie, si Dublin, 20 septembrie!

repatriot londraVei invata de la antreprenori de succes cum sa valorifici oportunitatile de afaceri si care sunt aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere. Vei afla in mod direct care sunt modelele pe care le poti urma si care sunt pasii necesari in dezvoltarea unei afaceri.

Cred cu sinceritate ca acum oportunitatile sunt in Romania, nu sunt in alta parte. Si asta pentru ca modul in care se intampla lucrurile in Romania lasa loc pentru cei care au initiativa, pentru cei care stiu ce inseamna calitate, pentru cei care stiu ce inseamna respect si incredere – Dragos Anastasiu

De ce sa participi:

• Identificarea de resurse de dezvoltare utile
• Idei si oportunitati de afaceri
• Construirea de relatii cu diversi parteneri din Romania
• Intelegerea pasilor pentru infiintarea si dezvoltarea unei afaceri.

 

Daca vrei sa fii unul din promotorii dezvoltarii economice a Romaniei, daca vrei sa cladesti o afacere in Romania dar nu stii de unde sa incepi, daca vrei sa te dezvolti personal si profesional in zona de afaceri si ai nevoie de inspiratie atunci Conferintele Repatriot sunt pentru tine.

 

Ce trebuie sa faci pentru a participa:

Pentru inregistrarea la conferinte trebuie sa completezi formularul dedicate de pe site-ul Repatriot:

 

•  Formular si detalii – Conferinta Londra, 18 septembrie
•  Formular si detalii – Conferinta Dublin, 20 septembrie

Alatura-te antreprenorilor de succes din Romania! Inscrie-te acum la Conferinte! 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult