Acasa BusinessAntreprenori Eveniment de excepţie – ”Romania Vacantelor-Cazare la Pensiune”

Eveniment de excepţie – ”Romania Vacantelor-Cazare la Pensiune”

scris de Bogdan Crețu Roman
26 afisari

Reprezentantii celor mai importante institutii si organizatii din turism, administratorii de pensiuni, consultanti, agentii de turism, autoritati publice si presa se intalnesc la Bucuresti, sâmbătă, 14 martie 2015, in cadrul conferintei ”Romania Vacantelor-Cazare la Pensiune” pentru a discuta despre perspectivele si modul de dezvoltare a pensiunilor si zonelor turistice din Romania.

vacanta pensiuneRomania Vacantelor-Cazare la Pensiune” s-a nascut din nevoia unor solutii integrate, prin care zonele cu potential turistic din tara noastra se pot dezvolta si pot deveni factori ai dezvoltarii economice.

Intalnirea are in vedere dezvoltarea potentialului turistic in zonele de pensiuni printr-o mai buna colaborare a acestora cu agentiile de turism, precum si dezvoltarea produselor turistice si a serviciilor asociate lor, in vederea cresterii interesului turistilor de pe piata interna, dar si externa.

Romania Vacantelor – Cazare la Pensiune

Pentru a veni in intampinarea proprietarilor de pensiune si a viitorilor proprietari de unitati de primire turistica, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a realizat studiul “Caracteristicile unei marci in devenire – Turismul de Pensiune din Romania”, care reflecta nevoile si asteptarile a peste 11.000 de turisti romani si straini si potentialul de dezvoltare al acestui domeniu.

Cercetarea calitativa si cantitativa complexa dedicata sectorului turistic de pensiune a fost derulata de specialistii in marketing si cercetare de piata ai FNTM: ‘Studiul Market Intelligence’, 362 de interviuri cu proprietari si manageri de pensiune, dar si cu alti decidenti din domeniul
turismului, 350 de interviuri in profunzime cu turisti straini, 363 de interviuri in profunzime cu turisti romani, o ancheta statistica face-to-face pe un esantion de 5.600 de turisti romani, o ancheta statistica online pe un esantion de 5.000 de turisti straini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult