Acasa BusinessAntreprenori Guvernul a modificat Regulamentul privind verificarea şi expertizarea tehnică a proiectelor (document)

Guvernul a modificat Regulamentul privind verificarea şi expertizarea tehnică a proiectelor (document)

scris de C.S.
251 Afisari

În ședința de guvern din data de 4 ianuarie 2024 a fost adoptată HOTĂRÂRE DE GUVERN privind modificarea Anexei la Hotărârea Guvernului nr.925/1995 pentru aprobarea Regulamentului privind verificarea şi expertizarea tehnică a proiectelor, expertizarea tehnică a execuției lucrărilor şi a construcțiilor, precum şi verificarea calității lucrărilor executate

Actul normativ aprobat de Executiv modifică prevederile art. 6 alin. (3) din Regulamentul anexă la HG nr. 925/1995, cu modificările ulterioare.

Astfel, hotărârea prevede ca în cazul în care beneficiarul solicită serviciul de verificare a proiectului tehnic prin intermediul caietului de sarcini împreună cu serviciile de proiectare, ofertantul declarat câștigător să poată verifica proiectul în condiții de legalitate, prin asigurarea verificării proiectului tehnic de către o altă entitate decât cea care execută proiectul tehnic ofertat. Practic, serviciile de verificare tehnică a proiectelor pot fi contractate de către investitor/proprietar/administrator, după caz, atât separat cât și împreună cu serviciile de proiectare, cu respectarea interdicțiilor privind conflictele de interese.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS