Acasa BusinessAntreprenori Misiunea economică Industria vinului în Bavaria

Misiunea economică Industria vinului în Bavaria

scris de Cristi Stefan
12 afisari

Va invitam la misiunea economica „Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“, ce va fi organizata in Bavaria, in perioada 29 noiembrie – 4 decembrie 2015, de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM impreuna cu partenerul em&s din Germania.

misiune economica viticola in bavariaMisiunea se desfasoara in cadrul Programului „Bayern – Fit for Partnership”, sustinut de Ministerul pentru Economie, Infrastructura, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Delegatia romana va avea in componenta sa 14 persoane de conducere din companii din industria vinului, inclusiv importatori si distribuitori de masini si echipamente specifice domeniului vitivinicol.
In cadrul delegatiei vor fi organizate vizite la companii bavareze, intalniri cu furnizori de instalatii si echipamente pentru vinificatie, containere si rezervoare, tehnologii de curatare, de umplere si etansare, tehnologii de etichetare si ambalare, analiza si controlul reziduurilor, echipamente, masini si utilaje agricole pentru viticultura, consultanta, certificare, sisteme de management al calitatii si mediului din industria vitivinicola din Bavaria.

Aceasta actiune are rolul de a sustine si a promova cooperarea economica dintre Romania si Germania, de a facilita transferul de know-how si accesul la produse si tehnologii moderne din Bavaria.

Evaluarea aplicatiilor va fi realizata de catre Ministerul pentru Economie, Infrastructura, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, care va selecta cei 14 participanti care vor reprezenta tara noastra.

Participantilor selectati in urma evaluarii aplicatiilor li se vor transmite programul si detalii cu privire la desfasurarea misiunii economice in perioada urmatoare.
DETALII SUPLIMENTARE AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult