Acasa BusinessAntreprenori Proiectul european „Investeste in viitorul tau!”

Proiectul european „Investeste in viitorul tau!”

scris de D.P.
39 afisari

A început cursul GRATUIT de COMPETENȚE ANTREPRENORIALE din cadrul proiectului european „Investeste in viitorul tau!”

GE-COST 2021 SRL – furnizor de formare profesională – anunță începerea cursului gratuit de COMPETENȚE ANTREPRENORIALE, din cadrul proiectului dedicat tinerilor NEETs, intitulat „Investeste in viitorul tau!” – proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Sesiunea de formare în antreprenoriat, pentru prima grupa de participanți, se desfășoară în municipiul Râmnicu Vâlcea – județul Vâlcea, cuprinde un număr de 14 tineri NEETs și va avea în total 80 de ore de curs.

Participanții sunt tineri atât din Râmnicu Vâlcea cât și din mediul rural – din satele și comunele aflate în raza municipiului Râmnicu Vălcea.

În cadrul proiectului, tinerii cu vârsta între 16-29 ani, neîncadrați profesional și care nu urmează niciun program educațional sau de formare – NEETs, sunt pregătiți profesional, în vederea dobândirii de noi competențe, necesare dezvoltării profesionale și personale.

În selecția cursanților s-a urmărit îndeplinirea obiectivelor proiectului, printre care se regăsește și integrarea pe piața muncii a tinerilor de etnie romă și a persoanelor din zone rurale defavorizate.

Pe întreg parcursul activităților de formare, experții proiectului vor asigura desfășurarea cursului într-un mod eficient și în condiții optime, astfel încât fiecare cursant să beneficieze de un program complet de formare.

Cursul de Competențe antreprenoriale are ca scop îmbunătățirea competențelor și dezvoltarea performanțelor pentru consolidarea unor activități independente și promovarea antreprenoriatului ca alternativă pentru cariera profesională.

Obiectivele urmărite în cadrul cursului sunt formarea culturii antreprenoriale, creșterea abilității de a transforma ideile de afaceri în acțiuni concrete de sprijinire a comunității prin furnizarea informațiilor referitoare la mediul de afaceri și oportunitățile existente, etapele principale ale elaborării unui plan de afaceri, organizarea și derularea activităților unei intreprinderi de succes.

Toți cei care finalizează acest curs se vor putea înscrie în competiția planurilor de afaceri, unde cele mai bune 9 planuri de afaceri selectate vor primi subvenții sub formă de micro-granturi, în valoare de 25.000 euro/fiecare plan de afacere, pentru punerea în aplicare a ideii de business.

În următoarele luni, GE-COST 2021 SRL are în vedere continuarea activităților de creștere a oportunităților de ocupare și facilitare a integrării pe piața muncii.

Persoanele care doresc să participe sunt invitate să completeze următorul formular: https://forms.gle/2UmwtLb7yeUDoHcs8

De asemenea, persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre înscrierea la activitățile specifice desfășurate, cât și condițiile de eligibilitate, la adresa de e-mail comunicare@gecost2001.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult