Acasa BusinessAntreprenori Re>Patriot la Business Days Timișoara

Re>Patriot la Business Days Timișoara

scris de Șt. C
8 afisari

Re>Patriot a avut dedicată o sesiune specială în cadrul evenimentului organizat de Business Days la Timișoara din 6-7 aprilie 2016. La eveniment au participat peste 800 de antreprenori și executivi de top și a fost urmărit online de 7800 de persoane din România și Diaspora.
repatriot la timisoaraRe>Patriot este o inițiativă privată. Acest grup o făcut o investiție impresionantă pentru susținerea și promovarea acestui proiect. De ce facem noi asta? Dorim o țară mai buna pentru noi și copiii noștri. Vrem să avem vecini asemenea nouă într-o Românie prosperă. Este o oportunitate să faci afaceri în România. Eu cred că românii ar putea să investească în primul rând în România. Potențialul economiei digitale este foarte mare și va genera creștere economică dacă vom fi pregătiți să fructificăm această ocazie. Sunt bogatii nefolosite în România, terenuri agricole, locuri cu mare potențial turistic, cladiri pe care nu are cine să le administreze”, a spus Marius Bostan, inițiatorul proiectului Re>Patriot, actualmente Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională în cadrul evenimentului de la Business Days Timișoara.
‪Repatriot‬‬, proiect lansat în urmă cu un an de Romanian Business Leaders, prin participarea voluntară și cu fonduri proprii a peste 30 de antreprenori români își dorește să dezvolte platforma www.repatriot.ro, să devină o platformă complexă cu informații complete care să-i ajute pe cei care vor să-și dezvolte o afacere acasă. Ne dorim să ajutăm la reclădirea încrederii în România. Nu există o țară perfectă! Trebuie să încercăm cu toții să facem o țară mai bună pentru români. Noi asta facem, le aratăm românilor din Diapora că există oportunități în România și vă invităm să veniți alături de noi.
“Noi toti trebuie să muncim la rezolvarea problemelor din România. Nu se poate stopa plecarea românilor din țară peste noapte. La fel ar trebui să lucrăm să repatriem câți mai români. Românii din Diaspora au un bagaj de experințe și cunoștințe, pot identifica o oportunitate în România și se pot întoarce acasă oricând.
Românii vor să se întoarcă acasă și noi suntem aici să-i ajutăm! Noi suntem aici să <diasporizăm> și asta vrem și de la voi! Vrem să facem anul ăsta un Summit în care să invităm cel puțin 100 de oameni cu influență din Diaspora”, a spus în cadrul sesiunii Dragos Anastasiu, fondator Eurolines Romania.
“În 2 luni termin facultatea în Belgia și am venit, azi, special aici pentru a găsi oportunități de afaceri în România. Iubesc țara mea și vreau o să mă întorc să investesc în România”, a spus Cerasela Naie-Tatu la Sesiunea ‪#‎Repatriot ‬‬‬de la Timisoara Business Days 2016.
“Eu vreau ca oamenii care au plecat din România să vină cu spiritul lor civic acasă. Acești oameni au trăit în sisteme din care au avut ce învăța, ei sunt o bogăție a acestei țări”, Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult