Acasa BusinessAntreprenori Repatriot, la românii din Torino

Repatriot, la românii din Torino

scris de G. D.
22 afisari

Vineri, 22 mai, de la ora 18:00, va fi organizata prima conferinta „Repatriot – proiect de repatriere prin antreprenoriat”. Se va urmari informarea romanilor din diaspora cu privire la oportunitatile mediului de afaceri din Romania, programele de finantare precum si transmiterea pasilor de infiintare si dezvoltare a unei afaceri.
repatriot torinoConferinta va reuni ca speakeri antreprenori din Romania ce vor prezenta studii de caz si povesti de succes, precum si modalitati concrete de dezvoltare a unui business.
Obiectivul principal al conferintei il reprezinta informarea romanilor din Italia asupra importantei dezvoltarii competentelor antreprenoriale si atragerea lor din strainatate inapoi acasa prin prezentarea oportunitatilor pe care le au in Romania.
Conferinta se doreste a fi totodata un punct de pornire in incurajarea transferului spiritului antreprenorial dinspre Italia spre Romania. Ne dorim sa identificam impreuna oportunitati si modalitati de rezolvare a posibilelor provocari, pentru a face procesul de reintoarcere in tara cat mai facil si eficient.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult