Acasa BusinessAntreprenori Re>patriot, la Valencia și Madrid

Re>patriot, la Valencia și Madrid

scris de Cristi Stefan
13 afisari

Proiectul Re>patriot, care își propune să determine românii emigrați să se întoarcă în țară și să fie întreprinzători continuă cu întâlnirile dintre oameni de afaceri români și comunitățile din Valencia și Madrid.

Speakerii Repatriot au ajuns in Spania

Speakerii Repatriot au ajuns in Spania

Vineri 16 Octombrie la ora 18, va avea loc la Hotel Barcelo Valencia, Avenida Francia, 11, Camins al Grau, 46023 Valencia, prima conferință la care sunt așteptați românii cu spirit antreprenorial. Evenimentul este anunțat pe rețele sociale si pe pagina repatriot 

Sâmbătă, 17 Octombrie la ora 17.00, românii sunt așteptați la Hotel Nuevo Madrid, Calle Bausá, 27, 28033 Madrid pentru a afla lucruri importante despre oportunitățile din țara.

Mulți dintre românii plecați doresc să investească într-o afacere în România, în timp ce în țară este nevoie de tot mai mulți creatori de valoare, motiv pentru care Fundația Romanian Business Leaders, care reunește antreprenori și lideri importanți din mediul privat din România, a inițiat acest proiect.
Re>patriot își propune să susțină românii care doresc să revină în țară cu informații și consiliere pentru acces rapid la oportunitățile din țară. Demersul răspunde în același timp și nevoii României, de expertiză și bune practici internaționale.

Proiectul Re>patriot a fost lansat în primăvara acestui an și deja a desfășurat 4 conferinţe la Torino, Milano, Londra și Dublin care au stârnit un mare interes și la care au participat peste 500 de compatrioţi stabiliţi în străinătate.

Printre speakeri se numără Felix Pătrășcanu, acționar FAN Courier, Sergiu Manofu, manager Travel Idea, Felix Tataru, președinte GMP Group, Dragoș Anastasiu, fondator Grupului Eurolines Romania, Radu Ioan Aldea Tudorache, Antreprenor in educatie – Club Vertical, Matematica cu drag, Edusa, Gradinita si Şcoala Casa Montessori, Espanol al Sol, Alexandru Lazăr, Partener Intlaw Lawyer & Consultant, Gabriel Istoc director general B-Team, Emil Munteanu, antreprenor in IT si turism – Atra Doftana, Bianca Dancila, fondator GripADs, Simona Pirtea, partener Bulboaca si Asociatii, Andra Giuca fondator VossReview, Florin Furdui de la PortlandTrust și Marius Bostan, acționar la VMB Partners și Președinte FNTM.

Marius Bostan, liderul proiectului Repatriot a declarat: „Noi ne dorim ca acest proiect să se dezvolte împreuna cu Dumneavoastră, să construim o singură Românie pentru toţi românii oriunde s-ar afla, să aducem Diaspora alături de ţară, să ne fie ancora de stabilitate, securitate şi bază pentru accelerarea dezvoltării economice. Am considerat ca primul efort intensiv ar fi de atragere a intreprinzătorilor, a meseriaşilor a creatorilor de valoare suplimentară care să creeze condiţiile pentru repatrierea a cât mai multor români. Avem nevoie de medici, profesori, oameni pricepuţi şi de familii întregite pentru copiii lăsaţi în grija bunicilor şi rudelor.”

Re>patriot se adresează Diasporei și în acest an în special românilor care trăiesc în Italia, Spania și Marea Britanie și vizează crearea unei comunități care să inspire și să motiveze dar și să consilieze pe cei care doresc să investească în țară.

Mai multe informații despre inițiativă sunt disponibile pe www.repatriot.ro și pe https://www.facebook.com/repatriot , care integrează informațiii utile despre oportunitățile de investiții și poveștile de succes ale antreprenorilor români.

Ultima conferința din acest an va fi de 1 Decembrie la Alba Iulia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult