Acasa Business Cele mai vândute vehicule comerciale în 2013

Cele mai vândute vehicule comerciale în 2013

scris de G. D.
83 Afisari

Piața vehiculelor comerciale din România se află în continuare la un nivel redus. În noiembrie au fost înmatriculate 1.097 de vehicule comerciale noi, în scădere față de luna anterioară, 3.836 vehicule second-hand importate și 3.102 vehicule rulate, cumpărate de pe piața internă.

Dacia Dokker

Dacia Dokker

Luna noiembrie a fost una medie, pentru piața de vehicule comerciale, comparativ cu volumele înregistrate în acest an, un an slab, în care au predominat achizițiile de mașini vechi, în locul celor noi. Până acum, în cele 11 luni, au fost înmatriculate 10.507 vehicule comerciale noi, dar numărul acestora a fost net inferior celor 74.789 vehicule comerciale second-hand, cumpărate de întreprinzători, din care peste 40.000 de vehicule uzate au fost importate.

Estimările AUTO INDUSTRY NEWS arată că piața totală de vehicule comerciale în 2013 se va ridica la aproximativ 92.000 de unități, fiind posibilă o creștere ușoară, nesemnificativă.

Cele mai vândute vehicule comerciale au fost, în noiembrie, Dacia, Fiat și Mercedes, însă la nivelul întregului an podiumul vânzărilor este format din Dacia, Ford și Mercedes-Benz. Marca germană axcelează atât la vehiculele ușoare, cât și la cele peste 3,5 tone.

Dintre modelele best-seller, dacă la Dacia noul Dokker Van este vedeta anului, fiind preferată versiunea echipată cu motorul 1.5 dCi.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE UTLITARE ÎN 2013

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS