Acasa BusinessCompanii Cantina de la Palatul Cotroceni

Cantina de la Palatul Cotroceni

scris de A.P.
64 afisari

In timp ce presedintele Klaus Iohannis este plecat in concediu, la Palatul Cotroceni se amenajeaza cantina.
palatul-cotroceniAministratorii au cumparat, cu 29.000 de euro, ustensile profesionale, pentru o bucatarie noua. De altfel, din decembrie, cand s-a instalat la Cotroceni, echipa presedintelui a reclamat ca la serviciu oamenii n-au de unde sa-si cumpere nici macar napolitane.
In urma cu cateva zile, pe un site de licitatii, Administratia prezidentiala a anuntat ca a platit 29 de mii de euro unei firme din Ploiesti de la care a cumparat mai multe echipamente de bucatarie. Ustensilele profesionale ar trebui sa fie amplasate in cantina de Palatul Cotroceni.
Spatiul este inchis de cativa ani si se pare ca administratorii cladirii doresc redeschiderea sa din moment ce au luat masini de gatit, plite electrice, gratare din roca vulcanica, multe oale, cuptoare si mixere.
In orice caz, vestea ca spatiul se va redeschide i-a bucurat pe functionarii Palatului. In acest moment, in cladire nu exista decat un tonomat de la care isi puteau cumpara suc, cafea sau biscuiti. Pentru seful statului insa, la Palatul Cotroceni sunt angajati doi bucatari care se ocupa exclusiv de mesele sale. Bucataria lor se gaseste in aripa opusa cantinei din Palatul prezidential.
Din motive de securitatea, preparatele pe care le serveste seful statului sunt gatite de bucatari tocmiti special si verificate de medici. Nici invitatii sai nu vor frecventa restaurantul care se deschide in Palatul Cotroceni. Pentru dineuri sau evenimente speciale sunt angajate firme de catering.
In decembrie anul trecut, cand presedintele Kluas Iohannis s-a instalat cu noua sa echipa, purtatorul de cuvant, Tatiana Niculescu Bran, a scris pe pagina sa de socializare ca Palatul este prafuit si ca nu exista nici macar un chiosc de la care sa iti poti cumpara napolitane expirate sau un suc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult