Acasa BusinessCompanii Carpatica Asig a intrat în faliment

Carpatica Asig a intrat în faliment

scris de A.P.
22 afisari

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis retragerea autorizației de funcționare a societății Carpatica Asig SA, în urma constatării stării de insolvență a societății și promovării cererii de deschidere a procedurii de faliment, a anunțat, miercuri, ASF.

carpatica asig falimentPreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu a declarat recent, într-un interviu acordat Agerpres, că șansele de salvare ale companiei de asigurări Carpatica Asig sunt foarte mici, adăugând că situația asigurătorului va fi clarificată curând.

„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom ști foarte curând încotro se îndreaptă. Șansele de a fi salvată sunt foarte mici. Sper ca lucrurile să nu meargă în aceeași direcție și la City Insurance. Deocamdată, la City există un plan de redresare pe care urmează să-l aprobăm, există niște angajamente de capitalizare”, a spus Mișu Negrițoiu, întrebat dacă ar putea exista schimbări în rândul jucătorilor din piața de asigurări.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a respins, la începutul lunii trecute, proiectul de achiziție prezentat de societatea IIC România B.V. în vederea dobândirii unei participații calificate din capitalul social al societății Carpatica Asig.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS