Acasa BusinessCompanii CFR: Reduceri de până la 45% la bilete, înainte de Sărbători

CFR: Reduceri de până la 45% la bilete, înainte de Sărbători

scris de A.B.
3 afisari

CFR anunță reduceri de până la 45% la bilete, începând cu data de 14 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a Noului Plan de Mers al Trenurilor 2014 – 2015.

Reduceri de până la 45% la bilete.

Reduceri de până la 45% la bilete.

Potrivit unui comunicat al companiei, se vor acorda reduceri de 35% la trenurile IR 1541 și 1540 Iași — Brașov și retur și de 40% la clasa I și 45% la clasa a II-a la următoarele trenuri: IR 1782 Pitești — București Nord, IR 1594 Craiova — București și IR 1720/ IR 1720-1 Piatra Olt — Craiova, care va avea opriri suplimentare în stațiile: Brâneț h., Robănești Hm., Toporaș h., Bordei hc.

În plus, cu trenul IR 1641 Brașov — Sfântu Gheorghe, vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio.

Reducerile se aplică la achiziționarea biletelor preț întreg (adult și copil) clasa I și clasa a II-a, fără obligativitatea rezervării locului. Cu aceste trenuri vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio, precizează CFR Călători.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult