Acasa BusinessCompanii COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

scris de Ziua Veche
7 afisari

comunicat 1 eugen

Bucuresti, 25.11.2015

SC GE-COST 2001 SRL si partenerii: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, SC Next Business Consulting SRL, implementeaza proiectul “MIOS – Masuri integrate pentru ocuparea somerilor din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia”, incepand cu data de 07.04.2014.

In data de 03.12.2015, va avea loc Conferinta de inchidere a proiectului MIOS, la Hotel La Dolce Vita 3*, situat in judetul Brasov, localitatea Tohanul Nou (Bran).

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenție 5.1 „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

În cadrul proiectului s-au desfășurat activităţi de formare profesională pentru specializarea si perfecţionarea somerilor din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia.

În cadrul conferinţei de închidere se vor prezenta rezultatele obţinute şi a indicatorii atinși după 20 luni de implementare. Proiectul se va finaliza în data de 06.12.2015.

La eveniment vor participa atat reprezentanti ai beneficiarului, partenerilor cat si ai unor institutii publice si private .

Pentru informatii suplimentare referitoare la proiect: Eugen Gruescu – manager proiect, e-mail: manager@gecost2001.ro; tel: 0721.682.655.

Manager proiect

Eugen Gruescu

comunicat 1bis eugen

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult