Acasa BusinessCompanii Contract de peste 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe Transfăgărăşan

Contract de peste 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe Transfăgărăşan

scris de A.B.
226 Afisari

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, marţi, că a fostn semnat un contract peste 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe Transfăgărăşan, şi pe secţiunea Piscu lNegru – Cabana Bâlea Cascadă, pentru o perioadă cât mai mulgă din an.

Transfagarasan (FOTO: Ciprian Mihai)

Transfagarasan (FOTO: Ciprian Mihai)

”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărăşanului! Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate  – documentaţia de avizare a lucrărilor de interventii – pentru sectorul DN 7 C cuprins între km 104+000 şi km 130+800”, a scris, marţi, pe Facebook, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR a precizat că firma RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziţie 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT) şi 12 luni pentru finalizarea contractului.

 

”În baza acestui contract trebuie stabilite soluţii tehnice a căror aplicare să permită circulaţia pe Transfăgărăşan pentru o perioada de timp cât mai îndelungată (de preferat pe tot timpul anului), inclusiv pe secţiunea Piscu lNegru – Cabana Bâlea Cascadă”, a mai transmis Pistol.

Acesta explică faptul că soluţiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier.

 

 

Circulaţia pe tronsonul Piscu lNegru – Cabana Bâlea Cascadă este de obicei înschisă pe timp de iarnă, din cauza condiţiilor dificile de trafic din zonă şi a stratului foarte mare de zăpadă.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS