Acasa BusinessCompanii Cum a ajuns LEGO Mixels printre cele mai cautate seturi de profil in 2016

Cum a ajuns LEGO Mixels printre cele mai cautate seturi de profil in 2016

scris de D.P.
21 afisari

LEGO Mixels a fost lansat la inceputul anului 2014 si a luat nastere dintr-o colaborare dintre doi giganti, Cartoon Network si The LEGO Group. Animatia a prins in randul celor mici, astfel incat in 2016 se asteapta lansarea seriei cu numarul noua. In paralel, LEGO a inregistrat cifre foarte bune la vanzarile de figurine cu indragitele personaje.

lego mixelsLEGO Mixels sunt printre cele mai cautate figurine in 2016. Ce le-a facut atat de cautate? Compania daneza a lansat noile jucarii din seria a noua a serialului de animatie, un preambul al scurtmetrajului difuzat de Cartoon Network. Asta a propulsat LEGO Mixels in top 10 cele mai cautate seturi produse de compania daneza. Micutele creaturi au prins bine in randul copiilor, mai ales ca au avut in spate si un serial de animatie, dar si diverse aplicatii.

Mixels sunt mici creaturi colorate care se pot combina si amesteca unul cu altul, pentru a crea diverse combinatii amuzante. Sunt creaturi poznase, care traiesc in grupuri de cate trei. Fiecare trib are caracteristicile lui. Infernalii sunt puternici, dar se enerveaza foarte repede. Acestia sunt insa responsabili cu aprinderea focului. Cragsterii fac parte din tribul minerilor priceputi. La randul lor, Electroizii au foarte multa energie, astfel incat ar putea lumina intraga lume. Fang Gang sunt personajele care se ocupa cu lemnul si sculptura. Flexers, cu cauciucurile, in timp ce Wiztastics sunt responsabili cu magia. Personajele se pot amesteca intre ele, dand forma la alte combinatii. Este una dintre caracteristicile care au facut din LEGO Mixels un set foarte apreciat de cei mici. Dusmanii lui Mixels sunt Nixels. Acestia sunt creaturi mici si agasante si mereu sunt puse pe stricat. Sunt galagiosi, fac scandal si scopul lor este sa dezbine triburile.

Proiectul LEGO Mixels a fost lansat la inceputul 2014, cand au fost lansate in paralel seria de animatii si seturile de jucarii. Ulterior, au aparut si aplicatii si diverse jocuri. Pentru acest proiect au fost alesi cativa dintre cei mai recunoscuti animatori, dezvoltatori de jocuri si designeri. Tot la inceputul lui 2014 animatia a fost lansata si in Romania, pe Cartoon Network. Seturile de jucarii LEGO Mixels sunt si ele disponibila la noi in tara, prin reteaua de magazine Noriel.

LEGO Mixels este unul dintre produsele de succes din portofoliul LEGO Group. In 2014, a fost premiat la categoria „Pocket Money”, in cadrul Toy Fair Best New Toy Awards, in Londra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult