Acasa BusinessCompanii De câți bani are nevoie Poșta Română pentru modernizare

De câți bani are nevoie Poșta Română pentru modernizare

scris de A.P.
4 afisari

Poșta Română are nevoie de investiții estimate la cel puțin 100 milioane de euro. Modernizarea instituției și furnizarea unor servicii similare celor din Occident este imposibilă, altfel, susține ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea.

Poșta Română are nevoie de bani ca de aer.

Poșta Română are nevoie de bani ca de aer.

Potrivit înaltului oficial, „statul nu poate investi aceşti bani pentru că ar fi considerat ajutor de stat. Banii vor fi aduşi de viitorul investitor strategic atras în urma procesului de privatizare. Din informaţiile pe care le deţin, caietul de sarcini a fost achiziţionat de un investitor şi un altul se pregăteşte s-o facă până la expirarea termenului. Ambii potenţiali investitori sunt din Europa”.

Privatizarea Poștei a fost amânată recent, 30 septembrie fiind data limită de depunere a documentelor de participare şi a ofertelor preliminare şi neangajante pentru vânzarea a 51% din acţiunile Companiei Naţionale Poşta Română.

Statul, prin MSI, deţine 75% din acţiunile CNPR, iar restul de 25% sunt deţinute de Fondul Proprietatea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult