Acasa BusinessCompanii Din 10 decembrie a intrat în vigoare noul „Mers al Trenurilor”

Din 10 decembrie a intrat în vigoare noul „Mers al Trenurilor”

scris de C.S.
226 Afisari

CFR Călători anunță că 1.100 de trenuri vor fi zilnic în circulație, iar pentru legăturile rapide între marile orașe asigură 16 trenuri Intercity București – Cluj-Napoca, Brașov – București – Constanța, legătura cu Moldova la Suceava și Iași, respectiv București-Galați.

Duminica, 10 decembrie 2023, a intrat în vigoare noul ‘Mers al Trenurilor’, care va aduce mai multe garnituri Intercity pentru CFR Călători, dar și modificări de trasee pe magistrala Cluj-Napoca – Oradea, unde au început deja lucrările de modernizare și electrificare cu bani din PNRR.

Astfel, CFR Călători anunță că 1.100 de trenuri vor fi zilnic în circulație, iar pentru legăturile rapide între marile orașe asigură 16 trenuri Intercity București – Cluj-Napoca, Brașov – București – Constanța, legătura cu Moldova la Suceava și Iași, respectiv București-Galați.

Vor fi modificări pentru trenurile care asigură legătura cu Budapesta și Viena, pentru că au început lucrările de modernizare a magistralei Cluj – Oradea, pentru creșterea vitezei la 160 km/h pe șina de cale ferată.

De anul viitor se deschid șantierele și pentru magistrala Caransebeș-Timișoara-Arad, una dintre cele mai deteriorate din țară și cu numeroase restricții de viteză.

VEZI AICI MERSUL TRENURILOR SI CUMPARA BILETE TREN ON LINE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS