Acasa BusinessCompanii Directorii din ELECTRICA SA vor salarii mai mari şi limuzine cu şofer

Directorii din ELECTRICA SA vor salarii mai mari şi limuzine cu şofer

scris de Ștefan Constantinescu
28 afisari

Miercuri, 9 septembrie 2015, la sediul Electrica SA are loc o nouă Adunare Generală a Acţionarilor la care directorul Ioan Roşca va reîncerca să convingă acţionarii să mărească salariile membrilor Consiliului Director, Conducerii Executive şi al administratorilor societăţii.

Ioan Rosca, director Electrica SA

Ioan Rosca, director Electrica SA

Roşca nu este la prima tentativă prin care vrea să obţină o remuneraţie mai mare pentru activitatea pe care o prestează, în condiţiile în care, la ora actuală, câştigă peste 10.000 de euro pe lună. În urmă cu două luni, Roşca nu a reuşit să convingă acţionarii Electrica SA să mărească leafa directorilor societăţi, chiar dacă le-a trimnis şi o scrisoare în acest sens.
De la ultima adunare AGA din 9 iulie a.c, la nivelul conducerii executive de la Electrica au survenit unele modificări prin numirea unor noi directori pentru un mandat de 4 ani.

Scandal pe salariile membrilor din conducerea ELECTRICA SA

Şi cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, ELECTRICA SA vrea să închirieze autoturisme cu şoferi pentru directorii societăţii. În acest scop, societatea e dispusă să cheltuiască peste jumătate de milion de euro pe an. Nu ştim ce limuzine vor fi închiriate, dar cu sguranţă vor îndeplini standardele solicitate de cei care au întocmit caietul de sarcini.
Vom reveni cu alte detalii despre ce s-a întâmplat în AGA de astăzi şi despre cum se cheltuiesc fondurile de investiţii la ELECTRICA SA prin intermediul unor licitaţii mai mult sau mai puţin aranjate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult