Acasa BusinessCompanii eMag anunță promoțiile din ziua de Black Friday

eMag anunță promoțiile din ziua de Black Friday

scris de A.A.
4 afisari

eMag anunță promoțiile din ziua de Black Friday. Anul acesta, Black Friday va avea loc pe 21 noiembrie, cu o saptămână mai devreme decât data oficială, care nu a fost respectată nici anul trecut de marii jucători din retail. 

eMag anunță promoțiile din ziua de Black Friday.

eMag anunță promoțiile din ziua de Black Friday.

„Va fi cel mai mare Black Friday de până acum”, a declarat Iulian Stanciu, CEO şi acţionar al eMag, pentru Ziarul Financiar. Antreprenorul estimează vânzări de 150 mil.lei în această ediţie a Black Friday, cu 50% mai mult faţă de 2013. „Circa 450.000 de produse vor fi vândute. Reducerile totale însumează 75 mil.lei faţă de preţul iniţial. 150 de camioane vor fi folosite. Livrarea durează 6 zile”.

„În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori şi investiţii mari în infrastructura logistică şi IT”, a mai spus Iulian Stanciu.

Pentru pregătirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. În depozit, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătraţi, conform informaţiilor furnizate de companie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult