Acasa BusinessCompanii Ferrari, Lancia, Lamborghini și McLaren, în garajele românilor

Ferrari, Lancia, Lamborghini și McLaren, în garajele românilor

scris de C.F.V.
28 afisari

Ferrari, Lancia, Lamborghini și McLaren au intrat, în luna iulie, în garajele unor proprietari din România, reiese din statistica Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor /DRPCIV/, consultată de Agerpres.

lamborghiniPotrivit statisticii publicate recent, în decursul lunii iulie a fost înmatriculat un Ferrari nou, în timp ce, la nivelul primelor șapte luni din 2015, numărul acestora a ajuns la patru, în scădere cu 20% față de aceeași perioadă din anul anterior. La categoria mașinilor second-hand, marca Ferrari este prezentă cu două unități înmatriculate în iulie, respectiv cu șase exemplare în perioada ianuarie — iulie 2015.

În ceea ce privește modelul Lancia, datele DRPCIV relevă faptul că, în iulie, au fost înmatriculate 23 de unități, dintre care un singur exemplar a fost nou. În același timp, în primele șapte luni ale anului au fost consemnate 152 de înregistrări, dintre care numai două sunt încadrate la categoria autoturisme noi.

Doi bolizi marca Lamborghini au intrat în posesia unor șoferi români, în luna iulie. Totodată, per total, în perioada ianuarie — iulie, numărul înmatriculărilor noi de Lamborghini s-a situat la patru, în creștere cu 33,33% față de intervalul similar din 2014.

La categoria mărci rare se mai consemnează, de asemenea, o unitate nouă McLaren înmatriculată în România, în luna iulie.

Conform DRPCIV, numărul înmatriculărilor de autovehicule noi a crescut, în iulie, cu 14,72% până la 12.253 de unități, comparativ cu aceeași lună din anul precedent. Din totalul de vehicule noi înmatriculate, 9.253 de unități au fost reprezentate de autoturisme, în creștere cu 10,58% față de luna corespunzătoare din 2014, când erau consemnate 8.368 de unități.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult