Acasa BusinessCompanii Ford renunţă la 680 de angajaţi de la uzina din Craiova

Ford renunţă la 680 de angajaţi de la uzina din Craiova

scris de C.F.V.
16 afisari

Ford renunţă la 680 de angajaţi de la uzina din Craiova. Constructorul american lansează în acest scop un program de încetare voluntară a contractelor individuale de muncă. Cei care aleg să nu plece voluntar, vor fi concediați.

Ford renunţă la 680 de angajaţi de la Craiova.

Ford renunţă la 680 de angajaţi de la Craiova.

„În timp ce B-Max continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute modele ale segmentul B-MAV, piaţa auto din Europa rămâne la un nivel scăzut. Drept urmare, uzina de la Craiova a fost nevoită anul acesta să-şi întrerupă producţia pentru un număr semnificativ de zile, atât în secţia de asamblare vehicule cât şi în cea de producţie motoare. Pentru a asigura competitivitatea uzinei din Craiova şi pentru a avea control asupra costurilor operaţionale, este necesară luarea de măsuri suplimentare pentru a ajusta volumele de producţie la cererea actuala a pieţei. Acest lucru necesită şi o reducere a forţei de muncă”, a declarat Ana-Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România.

În acest sens, Ford România implementează un program de încetare voluntară a contractelor individuale de muncă, vizând aproximativ 680 de angajaţi din cadrul uzinei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult