Acasa BusinessCompanii Hotelscan – ghidul de vacanţă în România

Hotelscan – ghidul de vacanţă în România

scris de Bogdan Crețu Roman
24 afisari

Hotelscan are cel mai bun motor de căutare a hotelurilor, pensiunilor şi altor tipuri de locuri de cazare, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească cele mai bune preţuri pentru o vacanţă de vis sau o deplasare în interes de serviciu.

Hotelscan - ghidul de vacanţă în România

Hotelscan – ghidul de vacanţă în România

Daca vrei sa planuiesti cateva zile de vacanta, ai decis sa iti rezervi singur cazarea, iar bugetul tau este limitat, Hotelscan.com este un site care te poate ajuta sa gasesti hotelul dorit la cel mai redus tarif disponibil online.
Hotelscan funcţionează ca un fel de Google al locurilor de cazare din întreaga lume şi îţi oferă cele mai bune rezultate, în funcţie de criteriile pe care tu le alegi: ţările şi oraşele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, numărul de camere şi preţul.
Pe Hotelscan găseşti ofertele de cazare colectate şi comparate de pe cele mai mari site-uri de rezervări online (deci găseşti imediat site-ul cu cel mai mic preţ şi nu dai un bănuţ în plus pe cazare) şi le găseşti exact aşa cum sunt pe acele site-uri, direct pentru rezervare, fără costuri suplimentare sau ascunse percepute de hotelscan.com.

Hotelscan oferă posibilitatea de a economisi în medie 35% per rezervare, deoarece preţul afişat este cel mai mic posibil ales dintre ofertele de top disponibile.

Hotelscan include ofertele marilor operatori precum : Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, Easytobook etc.
Hotelscan îţi oferă acces şi la alte informaţii care s-ar putea dovedi utile, precum comparaţii între preţuri, fotografii actualizate, hărţi locale, distanţa faţă de centrul oraşului sau principalele obiective turistice, dar şi evaluări pentru toate locurile de cazare .

Nu trebuie să părăseşti hotelscan.com pentru a căuta informaţii despre vreme, deoarece pe pagina de destinaţie, sub recomandările de hoteluri, ai o secţiune meteo, unde poţi afla informaţii despre starea vremii la destinaţia aleasă pentru următoarele zile. Pe hotelscan.com ai la dispoziţie şi o secţiunea dedicată obiectivelor turistice pentru destinaţia aleasă de tine.

Hotelscan poate fi accesat şi prin aplicaţia disponibilă pentru iOS şi Android.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult