Acasa BusinessCompanii Ioan Rosca, dat afară de la Electrica

Ioan Rosca, dat afară de la Electrica

scris de B.C.R
98 afisari

Consiliul de Administratie al Electrica l-a revocat vineri pe Ioan Rosca din functia de director general al companiei, potrivit unui raport transmis BVB.

rosca electricaPana in momentul in care va fi numit un nou director general, functia va fi ocupata provizoriu de directorul financiar Iuliana Andronache. Mandatul lui Rosca urma sa expire pana cel tarziu in iunie 2016, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie din 26 februarie, perioada in care ar fi trebuit gasit un nou director, in urma unui proces de selectie.

Reprezentantii Electrica nu precizeaza motivul pentru care Ioan Rosca a fost revocat inainte de a fi selectat un nou director general.

Reamintim ca in februarie, Consiliul de administratie al Electrica SA a ajuns la un acord comun cu Ioan Rosca cu privire la incetarea mandatului sau de director general al companiei pana cel tarziu in iunie 2016. In aceste conditii, comitetul de nominalizare si remunerare a demarat un proces de selectie a unui nou director general.

„Comitetul de nominalizare si remunerare coordoneaza procesul de selectie a unor candidati corespunzatori pentru pozitia de director general al Electrica SA. Comitetul de nominalizare si remunerare este sprijinit in acest demers de o firma internationala de consultanta in recrutare pentru pozitii de top management, cu scopul de a finaliza procesul de selectie in urmatoarele 2 luni”, preciza Electrica pe 26 februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult