Acasa BusinessCompanii La ce oră începe Black Friday 2023 la eMAG

La ce oră începe Black Friday 2023 la eMAG

scris de Șt. C
493 Afisari

Mai sunt câteva ore până când se dă startul reducerilor de Black Friday 2023. Pentru cei care se pregătesc de shopping, vă prezentăm câteva sfaturi utile pentru a face cumpărături rapide. 

Startul reducerilor de Black Friday 2023 la eMAG se va da pe 10 noiembrie, dimineața devreme. Ora la care se va deschide site-ul de la eMAG pentru cumpărături este un secret bine păstrat, dar putem să ne facem o idee în funcție de anii trecuți. 

2013 – ora de începere 6:56;
2014 – ora de începere 6:52;
2015 – ora de începere 8:34;
2016 – ora de începere 6:49;
2017 – ora de începere 6:50;
2018 – ora de începere 6:56;
2019 – ora de începere 7:24;
2020 – ora de începere 7:37;
2021 – ora de începere 7:25;
2022 – ora de începere 7:21;

Cum să fii primul care vede cele mai tari oferte

Black Friday este mai degrabă ca un eveniment din luna noiembrie, decât o vânzare de o zi. Unele magazine au început deja promoțiile lor de Black Friday.

Prioritizează cumpărăturile online. Majoritatea comercianților oferă aceleași promoții online pe care le vei vedea în magazine. Profită de opțiunile de livrare gratuită și de ofertele de livrare la magazin în timp ce răsfoiești ofertele.

Abonează-te la ofertele de marketing. E enervant, dar momentul în care începe o vânzare este esențial pentru a obține ofertele dorite. Una dintre cele mai bune modalități de a te pregăti pentru cea mai mare zi de cumpărături a anului este să fii abonat la ofertele magazinelor.

Înregistrarea devreme este cheia, deoarece vânzările online de Black Friday încep mai devreme în fiecare an. Aceste liste îți vor livra cele mai bune oferte direct în inbox-ul tău.

În plus față de a primi notificări despre reduceri, este posibil să obții și un beneficiu în plus, fie un cod special ori livrare gratuită. Și dacă retailerii tăi preferați oferă un program de loialitate sau recompense, înregistrează-te fără să stai pe gânduri. A fi membru înseamnă în mod obișnuit avantaje, care pot include acces timpuriu, economii suplimentare și livrare gratuită.

Ia-ți aplicațiile pe telefon. Dacă nu ai deja aplicațiile magazinelor preferate pe telefon, descarcă-le înainte de Black Friday. Retailerii de top au propriile aplicații de cumpărături. Aceste aplicații îți trimit notificări cu cele mai noi oferte.

În plus față de aplicațiile comercianților, există aplicații asistente de cumpărături care te pot ajuta să decizi dacă o ofertă de Black Friday este cu adevărat o oportunitate (unele dintre ele sunt mai mult marketing decât economii).

Asigură-te că urmărești comercianții preferați pe canalele lor sociale. Multe magazine recompensează urmăritorii de pe TikTok, Instagram și Facebook și cu reduceri suplimentare. Vei fi și primii care află despre vânzările flash de ultim moment, precum și ofertele speciale exclusiv pentru urmăritori și codurile de reducere.

Așa că fii pe fază și asigură-te că ai cardul la îndemână sau este salvat în Google ca totul să decurgă rapid și ușor. 

Ce reduceri a anunțat eMAG pentru Black Friday 2023

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping din an, începe în mai puțin de 24 de ore, iar eMAG dezvăluie câteva dintre produsele care vor fi în ofertă, la cel mai bun preț din an, alături de produse în ediție limitată, precum mașini, ceasuri sau bijuterii de lux, case, dar și experiențe deosebite.

De la începutul săptămânii, numărul ofertelor care intră în Black Friday a crescut la 3 milioane. Acest lucru este posibil datorită intrării unui număr mai mare de oferte de la seller-ii care vând pe eMAG Marketplace și care, de Black Friday, vând într-o zi cât într-o lună. Dintre acestea, 7 din 10 oferte sunt la cel mai bun preț din an.

Vineri, pe 10 noiembrie, clienții eMAG mai pot găsi în ofertă următoarele produse speciale:

• 130 modele auto-moto, precum Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Ford, Nissan, Volvo, Jeep, Maserati, Volkswagen
• Case și apartamente la mare și în țară
• Peste 5.000 de vouchere de avion cu reducere de până la 50%
• Până la 50% reducere la pachete de înfrumusețare (botox, remodelare corporală, epilare definitivă)
• Până la 60% reducere la 39.000 de nopți de cazare în România
• Pachet turistic de Revelion în Laponia
• Pachet turistic în Japonia
• Peste 10 kg de aur
• Peste 100 de tone de carne de porc și mezeluri
• Ceasuri și bijuterii de lux

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS