Acasa BusinessCompanii Lego Jurassic World, unul dintre cele mai tari jocuri lansate de Lego in istorie

Lego Jurassic World, unul dintre cele mai tari jocuri lansate de Lego in istorie

scris de G. D.
58 afisari

Lego Jurassic World a devenit unul dintre cele mai populare jocuri video din lume. Inspirat din pelicula Jurassic World, jocul a fost lansat in vara lui 2012 si le face cunostinta copiilor intr-un mod amuzant cu lumea dinozaurilor.

Lego Jurassic World este primul joc video in care jucatorii pot retrai si experimenta atmosfera din toate cele patru filme Jurassic: Jurassic Park, The Lost World, Jurassic Park si Jurassic Park II. Este dezvoltat de Lego,  TT Fusion si Warner Bros. Interactive Entertainment, si este disponibil pe toate platformele de jocuri video: Microsoft Windows, Nintendo 3d2, OS X, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360, Xbox One, Android si iOS.

Jocul Lego Jurrasic Wolrd are o poveste principala, insa exista si posibilitatea sa hoinariti liber prin toate cele patru lumi Jurassic. Are peste 130 de caractere, fiecare cu abilitatile sale. Inclusiv regizorul Steven Spielberg are un rol in acest joc video. De asemenea, au fost introduse si 27 de specii de dinozaur, preluate din filmul Jurassic Park. Jocul are 22 de nivele, iar dificultatea creste progresiv. In plus, exista filmulete scurte in care celor mici li se prezinta pe intelesul lor o sinteza a peliculei Jurassic Park, astfel incat sa se familiarizeze cu lumea dinozaurilor. Lego Jurassic World are multe situatii amuzante, cu tot felul de traznai pe care le fac personajele Lego.

Lego Jurassic World a devenit astfel unul dintre jocurile preferate de cei mici. Este unul dintre motivele penru care site-ul digitalspy.com l-a inclus in top 15 cele mai tari jocuri lansate de Lego.  Jurassic World a intrat rapid in topul celor mai vandute jocuri din lume. Imediat dupa lansate, in iunit 2015, a ajuns cel mai vandut joc din Marea Britanie, in vara lui 2015. Varianta pentru Xbox 360 a fost cea mai cautata. Pana in octombrie 2015, Warner Bro. au anuntat ca deja vandusera peste patru milioane de exemplare.

In Romania, Lego Jurassic Park poate fi achizitionat din magazinele Noriel, atat online, cat si din magazine. Aveti si varianta sa-l rezervati online intr-unul dintre magazine si sa mergeti apoi sa-l ridicati.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult