Acasa BusinessCompanii O bucată dintr-un avion a căzut în localitatea Nazna din judeţul Mureş

O bucată dintr-un avion a căzut în localitatea Nazna din judeţul Mureş

scris de C.F.V.
245 Afisari

O piesă metalică provenită de la un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, marţi, în localitatea Nazna din comuna Sâncraiu de Mureş, în apropierea unei grădiniţe. Avionul a aterizat în siguranţă şi nu au fost raportate victime.

Potrivit oficialilor ISU Mureş, este vorba despre o piesa metalică, o bucată de tablă mare cât aproximativ o capotă de autoturism, care a căzut lângă o grădiniţă din localitatea Nazna.
 
Bucata de metal s-a desprins de la un avion aflat în zbor, fără a face victime sau pagube materiale.
Piesa metalică (bucată de tablă aproximativ cât o capotă de autoturism) care a căzut lângă grădiniţa din localitatea Nazna, de la un avion aflat în zbor, nu a produs victime sau pagube materiale şi avionul a aterizat în siguranţă, a anunţat Aeroclubul Târgu Mureş.

 
Avionul a aterizat în siguranţă a anunţat Aeroclubul Târgu Mureş.
Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a anunţat, marţi seara, că structurile judeţene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au fost sesizate, în jurul orei 16,00, cu privire la faptul că o piesă din fuzelajul unui avion de mici dimensiuni aflat în zbor a căzut pe sol, în apropierea unei grădiniţe din localitatea Nazna, judeţul Mureş.

„În urma incidentului nu au rezultat victime sau pagube materiale. De asemenea, avionul a aterizat în siguranţă, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş şi Aeroclubul Târgu Mureş. Prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre, s-a deplasat la locaţia în care a căzut piesa din fibră de sticlă de dimensiunea unei capote de autoturism, la faţa locului fiind prezenţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia Rurală 2 Band, Serviciul Criminalistic şi poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi”, a arătat Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, într-un comunicat de presă.

Prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre, a precizat că soluţionarea în acest caz este preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel şi celelalte autorităţi competente.

„M-am asigurat că autorităţile mureşene din subordinea MAI intervin aşa cum prevăd protocoalele într-un astfel de caz, urmând ca soluţionarea în acest incident regretabil să fie preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel şi celelalte autorităţi competente. Aşa cum au anunţat şi reprezentanţii ISU Mureş, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a arătat prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre.

La faţa locului s-a deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, în a cărui competenţă se află soluţionarea acestei cauze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS