Acasa BusinessCompanii Prima pereche de incaltaminte pentru copii: cum o cumparam?

Prima pereche de incaltaminte pentru copii: cum o cumparam?

scris de Ziua Veche
12 afisari

Parintii se gandesc pentru prima data la achizitionarea de incaltaminte pentru copii atunci cand cel mic incepe sa faca primii pasi. Pana atunci, nimeni nu se gandeste serios la incaltaminte pentru copii, pentru ca bebe nu are nevoie de ea.

Prima pereche de incaltaminte pentru copii: cum o cumparam?

Prima pereche de incaltaminte pentru copii: cum o cumparam?

Insa atunci cand iesirile la plimbare se transforma in explorari la pas ale celui mic, magazinele sunt rascolite de catre mami si tati in cautarea de incaltaminte pentru copii ideala pentru acestia.
Atunci descopera parintii ca nu doar aspectul trebuie sa primeze cand vine vorba despre incaltaminte pentru copii. Cand suntem mari, acceptam sa purtam o pereche de pantofi la moda chiar daca ne face bataturi. Nu si copiii! Cand cumparam incaltaminte pentru copii, trebuie sa luam in considerare o multime de factori, altfel riscam sa il expunem pe cel mic la disconfort si dureri, ba chiar riscam sa ii deformam piciorusul si mersul.

Cumparati, la inceput, incaltaminte pentru copii cu talpa moale, din piele, pentru ca doar astfel de incaltaminte pentru copii ii va permite celui mic sa-si flexeze talpa in intregime, sa isi intinda degetele pentru o mai buna stabilitate. Asa veti avea nu doar incaltaminte pentru copii potrivita, dar cel mic va avea si un mers corect.

Si materialul e important cand vine vorba despre incaltaminte pentru copii. Ea trebuie sa fie realizata din material naturale (spre exemplu piele sau bumbac), pentru ca pielea lui bebe sa respire.

Masurati cu atentie piciorusul copilului inainte sa mergeti la cumparaturi de incaltaminte pentru copii. Nu de alta, dar marimile difera de la un producator la altul, chiar si cand vorbim despre incaltaminte pentru copii. Noi, cei mai mari, stim cel mai bine ca purtam marimi diferite de la adidasi, la papuci si pantofi. Conform unor studii realizate de medici australieni, este indicat sa cumparati incaltaminte pentru copii cu minimum 12 milimetri mai mari decat talpa celui mic.
Masurati constant marimea piciorului copilului, pentru a va asigura ca nu a ramas mica nicio incaltaminte pentru copii pe care ati achizitionat-o.

Nu e usor sa fii parinte. Nici cand copilul e mic, nici atunci cand mai creste. Tocmai de aceea e important sa achizitionati incaltaminte pentru copii potrivita, sa cititi despre lucrurile pe care ar trebui sa le luati in considerare cand cumparati incaltaminte pentru copii. La Noriel, veti descoperi incaltaminte pentru copii la preturi excelente, la reducere, care vor indeplini dorintele atat ale celor mici, cat si ale lui mami si tati.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult