Acasa BusinessCompanii Regia Autonomă de Activităţi Nucleare Mehedinţi, oficial, în faliment

Regia Autonomă de Activităţi Nucleare Mehedinţi, oficial, în faliment

scris de D.P.
13 afisari

Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, apelurile declarate la decizia din ianuarie a Tribunalului Mehedinţi în privinţa intrării în faliment a Regiei Autonome de Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin, decizia fiind definitivă.

romag-Combinatul de apă grea din MehedinţiCombinatul de apă grea din Mehedinţi a intrat oficial în procedura falimentului după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, ca nefondat, apelul formulat de Regia Autonomă de Activităţi Nucleare (RAAN), la decizia din 28 ianuarie a Tribunalului Mehedinţi.

Magistraţii mehedinţeni au dispus atunci „ începerea procedurii falimentului debitoarei. În temeiul art. 107 alin. 2 Lg. 85/2006. Desemnează lichidator judiciar provizoriu pe Euro Insol SPRL, cu o retribuţie provizorie de 20000 lei care va îndeplini atribuţiile prev. de art. 25 din lege. În temeiul art. 107 alin. 2 Lg. 85/2006. Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului de administrare al debitoarei”.

Sentinţa dată marţi de Curtea de Apel Craiova este definitivă.

RAAN se afla în insolvenţă din septembrie 2013, după ce acumulase datorii de 680 de milioane de lei. Alte datorii, de peste 70 milioane lei, s-au acumulat pe perioada insolvenţei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS