Acasa BusinessCompanii Roşia Montană Gold Corporation demarează o nouă concediere colectivă

Roşia Montană Gold Corporation demarează o nouă concediere colectivă

scris de C.P.
9 afisari

Compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a notificat atât Sindicatul „Viitorul Mineritului”, cât şi autorităţile în domeniul muncii asupra demarării procesului de concediere colectivă pentru un procentaj de aproximativ 35% din angajaţii rămaşi ai companiei, numărul final urmând a fi determinat după încheierea negocierilor cu sindicatul.

Protest-la-Rosia-Montana--Mineri-de-la-RMGC-cer-aprobarea-proiectuluiAstfel, la un an după concedierile colective din martie 2014, când 1000 de familii rămâneau fără sursă esenţială de venituri în zona Roşia Montană, RMGC este constrânsă să continue disponibilizările din cauza întârzierilor nejustificat de mari în evaluarea și avizarea proiectului minier aurifer, în ciuda tuturor eforturilor companiei.

În acelaşi timp, Roşia Montană Gold Corporation îşi reafirmă disponibilitatea de a dezvolta cea mai modernă mină auriferă din România şi speră ca factorii de decizie să se implice în consultări cât mai curând posibil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult