Acasa BusinessCompanii Săptămâna Mondială a Arhitecturii, sărbătorită la Istanbul

Săptămâna Mondială a Arhitecturii, sărbătorită la Istanbul

scris de Ziua Veche
36 afisari

Sisecam Flat Glass a sărbătorit Săptămâna Mondială a Arhitecturii alături de arhitecţi celebri pe plan mondial, invitaţi la evenimentul “T Meetings”, pe care compania din Turcia îl organizează deja de doi ani, informează un comunicat de presă.

winymaas2După arhitectul japonez Sou Fujimoto, invitatul anului trecut în cadrul “T Meetings”, Sisecam l-a avut drept invitat anul acesta pe renumitul arhitect olandez Winy Maas, fondatorul biroului de arhitectură MVRDV. Maas, care a declarat că se foloseşte predominant de sticlă în proiectele sale, a spus următoarele, subliniind faptul că în viitor, clădirile ar trebui să fie transparente şi să respire: „Ar trebui să găsim o soluţie a problemei speculând asupra viitorului. Critica joacă un rol important în arhitectură. Criticile constructive adaugă dinamism arhitecturii”.

În fiecare an, peste o mie de arhitecţi şi studenţi la arhitectură urmăresc “T Meetings”, eveniment care a reunit în ultimii doi ani nume de referinţă din domeniul arhitecturii şi construcţiilor. În discursul său de la “T Meetings”, Ebru Şapoğlu, Marketing Group Manager în cadrul Sisecam Flat Glass, şi-a exprimat aprecierea pentru atenţia crescută de care se bucură evenimentul. Parte a Sisecam Group, jucător global în domeniul sticlei, Sisecam Flat Glass este liderul pieţei de sticlă plană în Turcia şi unul din cei doi mari producători din Europa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult