Acasa BusinessCompanii Târgul de Turism: Discounturi de până la 40%

Târgul de Turism: Discounturi de până la 40%

scris de A.B.
3 afisari

Târgul de Turism al României este, până duminică după-amiază, ,,kilometrul zero’ al ofertelor cu discount-uri de până la 40%, destinații VIP, early booking-uri pentru litoral, vacanțe în rate cu un avans de la 5% sau noi destinații pe chartere în Turcia, Grecia și Spania.

Târgul de Turism: Discounturi de până la 40%

Târgul de Turism: Discounturi de până la 40%

,,Târgul de turism din această toamnă a început destul de bine, sunt destui oameni interesați în special pentru vacanțele de vară și asta arată că românii doresc să își rezerve, din ce în ce mai din timp, vacanțele. Noutatea este că îți poți rezerva o vacanță de vară cu doar 5% avans. Este mult mai ușor pentru oameni să se decidă pentru o vacanță deoarece nu toți oamenii au toți banii necesari, iar oferta cu avans de 5% este valabilă doar pe perioada târgului”, a precizat, pentru Agerpres, Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter prin Eurolines.

Cosmin Marinof a mai argumentat că ‘spre deosebire de vacanțele de vară, vacanțele de Crăciun și Revelion nu se rezervă early-booking‘, de aceea, ofertele last-minute și pentru sezonul rece sunt foarte tentante pentru turiști, însă nu la fel de ofertante precum cele din perioada estivală și nici la fel de diversificate.

,,Sunt, de asemenea, promoții de care se poate beneficia pe perioada târgului, ca de exemplu, pentru orice pachet pe destinația charter se acordă 100 de euro discount și, pe lângă această sumă, mai primești un voucher de 100 de euro pentru un prieten cu care să mergi împreună în vacanță. Mai mult, cel care își aduce prietenul, mai primește un voucher de 50 de euro pe care îl poate folosi la cumpărarea unui city-break, la alegere”, mai spune Cosmin Marinof.

Printre destinațiile noi lansate la târg de TUI se află charterele pentru Lefkada-Grecia și Bodrum-Turcia.

,,Vacanța la un euro’, ,,Plătești unul și merg doi’, promoții la circuite low-cost ‘Europa prin Europa Travel’ 2015 și, nu în ultimul rând, reduceri de 50% la sejururile pe litoralul românesc și reduceri de 50% la vacanțele de schi 2015 în România sunt câteva dintre ofertele pe care românii le pot cumpăra numai pe perioada târgului de la agenția de turism Europa Travel.

,,Maldive și Cuba sunt noile destinații pe care le propunem la târg românilor care vor să își petreacă Sărbătorile de iarnă la căldură. Prețurile încep de la 1.900 euro și ajung la 5.195 euro/persoană pentru un hotel de 5 stele, all inclusive, în Maldive. Pentru Sărbătorile de iarnă, cea mai ieftină vacanță este la la Sinaia, la hotelurile de 3 stele”, a precizat Teodor Călimănescu, directorul general al agenției Europa Travel.

Aproximativ o sută de mii de români aleg ca destinație de vacanță stațiunile din Turcia, iar peste 80% dintre turiștii români care merg în Antalya optează pentru pentru ofertele hotelurilor de lux și exclusiviste. Bugetul mediu anual pentru o vacanță în Antalya este de 750 euro de persoană.

În context, Happy Tour a lansat, prin turoperatorul său Prestige Tours, programe de vacanță VIP pentru Antalya, iar estimările arată că pentru anul 2015 vor profita de aceste servicii 5.000 de români.

‘Oferta pentru 2015 va cuprinde hoteluri exclusiviste, asistență turistică în limba română din partea ghizilor de turism pe durata întregii călătorii. Dacă, de obicei, un singur ghid are în grijă 1.000 de turiști, punem la dispoziție șapte reprezentanți pentru același număr de clienți. În plus, accesul la informații, hărți, facilități, excursii opționale este disponibil pentru clienții VIP prin intermediul tabletelor ce vor fi înmânate turiștilor încă din aeroport și disponibile lor pe toată perioada șederii’, spune Elena Anghel, directorul Prestige Tours.

Oferta VIP cuprinde excursii opționale în cele mai frumoase zone din Antalya, precum și croaziere cu iaht privat, tandem-parapantă, jeep-safari, rafting și scufundări. Turiști VIP plătesc, în medie, 1.500 euro/persoană pentru o vacanță în Antalya.

Pe perioada târgului de turism (13-16 noiembrie), Christian Tour propune turiștilor vacanțe care pot fi achiziționate cu un avans de 25 de euro. În acest sens, agenția de turism lansează o ofertă specială First Minute pentru sejururile din vara 2015 care pot fi achiziționate cu un avans de 25 euro pe cameră, restul sumei urmând să fie achitată cu maxim 21 zile înainte de data călătoriei.

‘Pentru această ediție a Târgului de Turism al României prevăd că românii prezenți la târg vor fi foarte interesați de ofertele First Minute. Ne așteptăm ca aceștia să-și facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% și pentru a-și putea asigura camera și perioada dorită. De asemenea, pachetele pentru vacanța de Revelion și schi în stațiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare căutare fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Agenția noastră se așteaptă la o cerere mult mai mare în acest an, față de anii precedenți, pentru destinațiile exotice și croazierele din perioada primăverii’, a precizat pentru Agerpres Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Printre cele mai bune oferte ale agenției se află destinații precum Riviera Olimpului, pachet de la 19 euro (autocar și individual), Insula Zakynthos, pachet de la 68 euro (avion/autocar/individual), Insula Creta, pachet de la 184 euro (avion), Antalya pachet de la 325 euro (avion), Insula Rodos pachet de la 299 euro (avion). Noutatea sezonului estival 2015 este lansarea primei curse charter avion către Insula Madeira, fiind disponibile pachete de vacanță de la 639 euro.

Tot pentru cei care doresc o vacanță în Portugalia, TAP, compania aeriană națională a Portugaliei, oferă, numai pe perioada târgului, reduceri de până la 15% la prețul biletelor de avion pentru 30 de destinații din Spania, Portugalia, Maroc, Brazilia, SUA, Panama și Columbia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult