Acasa BusinessCompanii Transfer de bani direct acasă, de la Poșta Română

Transfer de bani direct acasă, de la Poșta Română

scris de C.S.
3 afisari

Poşta Română a lansat un nou serviciu pentru transferul banilor din străinătate. Aceștia sunt livrați direct la domiciliul destinatarului. Comisioanele pornesc de la 10 lei pentru sume de până la 200 lei, la care se adaugă un comision PrioriPay de 0,5 euro.

posta

Transfer de bani direct acasă, de la Poșta Română.

Pentru a utiliza noul serviciu, denumit „Bani Direct Acasă”, expeditorul îşi va deschide, gratuit, un cont în cadrul platformei PrioriPay, pe care îl va alimenta printr-un card bancar cu suma necesară transferului.

Pasul doi este accesarea secţiunii dedicate serviciului „Bani Direct Acasă”, unde clientul va completa datele destinatarului.

Poşta va prelua datele transferului şi va înmâna banii prin intermediul poştaşului.

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea www.prioripay.com.

Pentru sume cuprinse între 201 şi 500 lei, tariful creşte de la 10 la 15 lei plus comisionul PrioriPay de 0,5 euro.

În cazul sumelor de până la 1.000 lei, tariful urcă la 20 lei, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

Pentru transferuri de peste 1.000 lei, Poşta va percepe un tarif de 20 lei plus 1% din suma de expediată, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult