Acasa BusinessCompanii Un complex rezidențial de lux va fi construit lȃngǎ Parcul Herǎstrǎu

Un complex rezidențial de lux va fi construit lȃngǎ Parcul Herǎstrǎu

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

Proiectul rezidențial 49 Gafencu, dezvoltat de SKV Properties ȋmpreunǎ cu investitori romȃni, este cel mai mare proiect de lux de dupǎ 2008, investiția ridicȃndu-se la 30 de milioane de euro.

Un complex rezidențial de lux va fi construit lȃngǎ Parcul Herǎstrǎu (foto:economica.net)

Un complex rezidențial de lux va fi construit lȃngǎ Parcul Herǎstrǎu (foto:economica.net)

Proiectul 49 Gafencu urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2016 şi va fi cel mai înalt ansamblu rezidenţial dezvoltat în apropierea parcului Herăstrău, fiind structurat pe 11 etaje. Complexul va avea o suprafaţă totală de 35.000 metri pătraţi şi va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 şi 5 camere, 175 de locuri de parcare şi facilităţi precum SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii sau pază.

„Acesta este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă”, a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate, potrivit mediafax. Preţurile în complex pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 2-5, ajungând la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 6-8. Astfel, preţurile totale pleacă de la 139.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu 2 camere şi pot ajunge la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul 8 al complexului. Firma SKV Properties este deţinută cu participaţii egale de Anghel Ciprian Ioan şi Anghel Cristina Mihaela.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult