Acasa BusinessCompanii Un scurt ghid pentru achizitionarea unui patut pentru bebe perfect. Tot ce trebuie sa stii

Un scurt ghid pentru achizitionarea unui patut pentru bebe perfect. Tot ce trebuie sa stii

scris de Ziua Veche
26 afisari

Gandul zboara imediat la un patut pentru bebe atunci cand mami si tati afla ca urmeaza sa vina pe lume cel mic. Piesa centrala a camerei acestuia o reprezinta un patut de bebe care sa indeplineasca toate conditiile de siguranta si confort, sa arate exact cum isi imagineaza mami si tati. Bebe isi va petrece, in primele luni de viata, foarte mult timp intr-un patut pentru bebe, pentru ca va dormi foarte multe ore, fie ca este zi, fie ca este noapte, tocmai de aceea achizitionarea unui patut pentru bebe devine primordial atunci cand urmeaza sa vina pe lume cel mic.

Un scurt ghid pentru achizitionarea unui patut pentru bebe perfect. Tot ce trebuie sa stii

Un scurt ghid pentru achizitionarea unui patut pentru bebe perfect. Tot ce trebuie sa stii

Dar, asa cum se intampla cu majoritatea produselor pentru bebelusi, e greu sa alegi un patut pentru bebe, pentru ca oferta este larga si variata. Iata un ghid care va putea ajuta viitorii parinti pentru a cumpara cel mai bun patut pentru bebe, unul care sa indeplineasca toate dorintele parintilor, dar si ale lui bebe.

Cat timo va folosi cel mic patutul pentru bebe?

E prima intrebare la care trebuie sa stiti raspunsul inainte de a porni in cautarea unui patut pentru bebe. In general, un patut pentru bebe poate fi folosit pana cand cel mic implineste varsta de 2 ani. Dupa aceea, el poate sa doarma intr-un pat pentru copii mai mare.

Cand trebuie sa cumparati un patut pentru bebe?

Este a doua intrebare foarte importanta. Potrivit unui studiu, foarte multe mamici decid sa achizitioneze un patut pentru bebe in semestrul al treilea de sarcina, atunci cand stiu sexul lui bebe si sunt convinse ca sarcina evolueaza in directia cea buna.

Mai departe, trebuie sa va hotarati ce tip de patut pentru bebe ati vrea sa cumparati. Exista, asa cum am mai spus si mai sus, o multime de modele si doar unul va ajunge la dumneavoastra in casa. Pentru a va face o idee si a lua cea mai buna decizie in privinta unui patut pentru bebe, va prezentam fiecare tip de patut pentru bebe, avantajele si dezavantajele lor. Decizia finala apartine intotdeauna parintilor, in functie de necesitatile pe care le au ei si bebe, stilul de viata, dar si potenta financiara a fiecarui cuplu in parte.

  • Un patut pentru bebe standard

Avantaje: un patut pentru bebe standard este foarte mic din punct de vedere al pretului, are o constructie solida si este de lunga durata.
Dezavantaje: un patut pentru bebe standard nu beneficiaza de la fel de multe dotari ca alte patuturi de pe piata si e foarte greu de mutat dintr-o parte in alta, sa nu mai vorbim despre mutatul lui dintr-o camera in alta, lucru imposibil de facut de o proaspata mamica.

  • Un patut pentru bebe transformabil

Avantaje: un patut pentru bebe transformabil reprezinta o investitie pe termen lung, puteti cu ajutorul lui sa acoperiti toate etapele de crestere ale copilului (cu conditia sa nu pierdeti instructiunile de montare pentru a le folosi atunci cand vreti sa il transformati), este construit sa reziste in timp.

Dezavantaje: un patut pentru bebe transformabil este, desigur, mai scump decat alte tipuri de patuturi pentru bebe, trebuie sa ai indemanare pentru a realiza transformarea (si nu toti parintii o au), iar acest tip de patut pentru bebe se poate uza foarte mult in timp si deci va trebui sa fie schimbat de parinti.

  • Un patut pentru bebe portabil:

Avantaje: un patut pentru bebe portabil este ideal pentru casele cu spatiu mic si poate fi mutat usor din camera in camera, fara a fi depus un efort considerabil in acest sens.
Dezavantaje: un patut pentru bebe portabil trebuie sa fie constant verificat din punct de vedere tehnic, pentru a nu reprezenta un pericol pentru cel mic, gasiti putine modele variate ca design, iar atunci cand pliati un astfel de patut pentru bebe, trebuie sa depozitati separat salteaua.

  • Un patut pentru bebe pentru calatorie:

Avantaje: un patut pentru bebe pentru calatorie este extrem de practice, foarte usor ca greutate, se instaleaza rapid.
Dezavantaje: un patut penru bebe pentru calatorie nu este la fel de solid ca un patut din lemn, se uzeaza rapid si nu este vazut ca o solutie permanenta, ba chiar din contra.

  • Un patut pentru bebe multifunctional

Avantaje: un patut pentru bebe multifunctional este usor de montat si nu necesita achizitionarea de mobilier suplimentar (veti avea, alaturi de un patut pentru bebe, si o masa de schimbat scutecele, un dulap pentru hainute, un sertar pentru diverse accesorii si produse).
Dezavantaje: un patut pentru bebe multifunctional este mai mare decat un patut standard pentru cei mici si e posibil ca uneori sa fiti nevoiti sa renuntati la anumite caracteristici ale acestuia pentru a-i face loc in camera celui mic.

La Noriel, puteti gasi o multime de patuturi pentru bebe, foarte interesante, care va vor putea indeplini cu success dorintele. Descoperiti preturile avantajoase si ofertele interesante. Bebe e cel mai important pentru noi, stim ca este si pentru voi!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult