Acasa BusinessCompanii Vrei un copil cu o cariera de succes? Afla care este secretul

Vrei un copil cu o cariera de succes? Afla care este secretul

scris de Ziua Veche
15 afisari

Trebuie sa recunoastem ca secolul 21 a adus un pic mai multa tehnologie decat ne-am fi asteptat, iar copiii au fost direct afectati de asta. Dar cum poti sa dezvolti inteligenta celui mic si sa il faci sa fie istet? Cu jocurile interactive, care nu vor instala monotonia pentru el si sigur il vor fascina.

jucarii interactive norielUn studiu realizat recent de catre cei de la Universitatea Oregon a dezvaluit faptul ca cei care se pot concentra usor asupra unei activitati au sanse mai mari sa devina oameni de success decat cei a carora atentie le este distrasa usor. Logic, nu? Iar sfatul lor a venit prompt: jucariile interactive ii fac pe cei mici mai destepti.

Motivul? Jucariile interactive angreneaza un numar mai mare de oameni, astfel ca fiecare are importanta lui. Stimuleaza creativitatea, inteligenta, indemanarea si rabdarea celui mic, imbogateste-i cultura generala, dar invata-l sa accepte si esecul in fata celor din jur, pentru ca va creste mare si va trebui sa infrunte cu capul sus si cu pieptul inainte micile sau marile esecuri ale vietii.

Spre deosebire de perioada in care au trait parintii nostril, astazi varietatea jucariilor si jocurilor interactive este mult, mult mai mare. Totusi, atunci cand vreti sa achizitionati un astfel de produs, trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

  • Varsta copilului: este specificata pe ambalaj. Pentru ca jocul sau jucaria interactive sa fie acceptata de copil, el trebuie sa inteleaga foarte bine regulile lui. Numai asa poate sa ii placa.
  • Tineti minte ca jocurile interactive cu reguli incep de la varsta de 3 ani, cand cel mic poate sa inteleaga anumite lucruri.
  • Piata este una variata, dar cel mai bine este sa o studiati si sa va orientate catre producatori care au propriile produse, precum Noriel. Citit cu atentie fiecare specificatie a jocului.
  • Jucariile interactive pot fi folosite de la o varsta frageda de cel mic, fie ca vin sub forma unui animalut de plus sau a unui robotel.

Jucariile interactive sunt perfecte pentru momente de neuitat intre cel mic si parinti. Iar daca tu vrei ca cel mic sa fie istet si sa aiba calitati care incep sa se piarda, jucariile interactive sunt ideale pentru familia dumneavoastra!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult