Acasa BusinessCompanii Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe 9 rute din București

Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe 9 rute din București

scris de Ziua Veche
162 Afisari

Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi lansarea din luna octombrie, a peste 100 de zboruri suplimentare pe 9 rute.Cele nouă rute sunt Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo.

Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste 9 destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București. Această creștere importantă a frecvențelor confirmă încă o dată angajamentul nostru ferm de a oferi pasagerilor din România alternative de călătorie diverse, sigure și convenabile. Așteptăm cu nerăbdare să urăm bun-venit și mai multor pasageri la bordul flotei noastre sustenabile și moderne.”

Wizz Air a anunțat la 7 septembrie planurile de ajustare a rețelei și de optimizare a activității din România „pentru a crește fiabilitatea operațională pentru clienții locali”.

Mai exact, compania aeriană a anunțat că „își ajustează rețeaua din Suceava și se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor și a minimiza perturbările și anulările pentru clienții din România”.

Începând cu 28 octombrie 2023, compania aeriană își va închide baza de la Suceava, urmând să opereze în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen.

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais și Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iași, care va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS