Acasa BusinessEconomic Țiriac anunță revenirea pieței imobiliare

Țiriac anunță revenirea pieței imobiliare

scris de Z.V.
1 afisari

Prețurile de vânzare la apartamentele noi nu vor mai scădea. Piața imobiliară își va reveni atunci când populația va înțelege că „nu mai prinde trenul” și băncile vor începe să joace.

Prețurile la imobiliare nu vor mai scădeaAceasta este convingerea lui Ion Țiriac, care a afirmat la o emisiune televizată că prețul unui apartament nou în capitală se situează între 800 și 1000 de euro pe metru pătrat.

„Niciodată prețul ăsta nu o să mai vină înapoi, atât de scăzut. Și totuși lumea nu cumpără. Banca cel puțin unde sunt eu partener spune: domnule, avem bani oricând, să vină oricine, mâine îi dau banii să-și cumpere”, a declarat omul de afaceri.

Ion Țiriac a apreciat că sectorul imobiliar își va reveni curând, pentru că românii își vor da seama că „nu mai prind trenul” favorabil de acum și că în România există un deficit de două milioane de apartamente.

Comentând prețurile din România la imobiliare, Țiriac a spus că „nici în Paris, nici în Madrid, nici în Barcelona, nici în Roma, niciunde”, nu există prețuri mai mici de 1000 de euro pe metru pătrat, ca în țara noastră.

3 comentarii

digital 06-03-2011 - 22:10

„In sase luni va veni adevarata criza. Bancile vor cere banii de la Georgica, Costel, cei care au o mica afacere. Atunci toti Georgicii vor ramane faliti, dar nici bancile nu o vor duce mai bine”, a declarat fostul tenismen intr-un interviu pentru Business Magazin. Miercuri, 20 Mai 2009, ora 10:19

Huhu Ciu 08-03-2011 - 07:27

Sa dea Domnu’ sa aiva dreptate Tiriacu!

Lucian 11-03-2011 - 08:31

Imi e scarba

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult