Acasa BusinessEconomic 187 milioane lei despagubiri pentru Autostrazi

187 milioane lei despagubiri pentru Autostrazi

scris de Ziua Veche
2 afisari

Executivul a alocat miercuri 187 de milioane de lei pentru plata despagubirilor cauzate de exproprierile ce urmeaza sa se faca pentru constructia Autostrazii Bucuresti-Constanta, tronsonul 6, Cernavoda – Constanta, Autostrada Nadlac-Arad si a variantei de ocolire a municipiului Constanta.


“Pentru exproprierea imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii varianta de ocolire a municipiului Constanta, suma alocata se ridica la aproximativ 37 de milioane de lei. Suma se adauga altor fonduri destinate platilor despagubirilor imobilelor expropriate prin alte acte normative adoptate anterior. In acest sens, au fost alocate aproximativ 140 de milioane de lei. Adunand si sumele alocate azi (n.r.-miercuri), fondurile totale pentru plata despagubirilor pentru varianta de ocolire se ridica la aproximativ 177 de milioane de lei”, a detaliat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean. Pentru procedurile de expropriere a imobilelor proprietate privata aflate pe amplasamentele lucrarilor la Autostrada Bucuresti – Constanta, tronsonul 6, Cernavoda – Constanta, Guvernul a decis alocarea sumei de aproximativ 87 de milioane de lei, in timp ce pentru Autostrada Nadlac-Arad, suma destinata despagubirilor este de 63 de milioane de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS