Acasa BusinessEconomic A răsuflat secretul Coca-Cola?

A răsuflat secretul Coca-Cola?

scris de A.P.
9 afisari

Ingredientele băuturii, inventate de chimistul John Pemberton în 1866, au fost mereu învăluite în mister. Se spune că reţeta este păstrată într-un seif, păzit cu străşnicie 24 de ore din 24, la sediul firmei din Atlanta,Georgia.

A fost descoperit secretul mileniului?Dar site-ul Thisamericanlife.org pretinde că a descoperit reţeta exactă pentru a produce Coca-Cola. Într-un articol de ziar din 1979, ei au găsit ceea ce cred că este lista precisă cu ingredientele şi cantităţile.

Ediţia din 28 februarie 1979 a Atlanta Journal-Constitution are o fotografie a unei persoane care ţine în mâini o agendă în care este scrisă o reţetă. Aceasta ar fi copia fidelă a reţetei lui Pemberton.Secretul lui Pemberton dezvăluit

John PembertonCoca-Cola conţine o serie de uleiuri esenţiale, iar modul în care acestea sunt amestecate ar produce gustul unic al băuturii.

Amestecul formează ingredientul secret cunoscut ca Merchandise 7X, care reprezintă sub 1% din totalul formulei.

În 1993, Mark Pendergrast a publicat “For God, Country and Coca-Cola” un studiu asupra industriei băuturilor de tip cola în care a inclus o reţetă despre care pretindea că este cea originală.Agenda care dezvăluie misterul

Agenda care dezvăluie misterulIngredientele şi cantităţile din aceasta sunt foarte apropiate de cele care se pot vedea în fotografia din 1979, cu toate dezminţirile companiei.

Băutura care a fost vândută prima oară într-o farmacie din Atlanta în 1866, se comercializează acum în peste 200 de ţări din lume.


VEZI ÎN FOTOGRAFIA DE MAI JOS REŢETA COLA-COLA!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult