Acasa BusinessEconomic Adio, Bingo Metropolis!

Adio, Bingo Metropolis!

scris de D.P.
10 afisari

UPDATE, ora 18,08 – Potrivit unei stiri transmise de postul Antena 1  difuzarea jocului BINGO Metropolis a fost sistata incepand de duminica, 19 februarie 2012. De mentionat ca emisiunea era programata pentru ora 16.30.

“Am retras licenta de functionare societatii organizatoare a jocului BINGO Metropolis, dupa ce aceasta firma a inregistrat debite neachitate la bugetul de stat. Masura intra in vigoare dupa ce Secretariatul Comisiei de autorizare ajocurilor de noroc o va transmite contribuabilului”, a declarat pentru HotNews.ro presedintele ANAF Sorin Blejnar.

————————————–

De duminică ar putea dispărea din grila Antena 1 emisiunea Bingo Metropolis, a cărei licenţă de funcţionare a fost retrasă.

Adio, Bingo Metropolis!

„Am retras licenta de functionare societatii organizatoare a jocului BINGO Metropolis, dupa ce aceasta firma a inregistrat debite neachitate la bugetul de stat. Masura intra in vigoare dupa ce Secretariatul Comisiei de autorizare a jocurilor de noroc o va transmite contribuabilului”, a declarat pentru HotNews.ro presedintele ANAF Sorin Blejnar. Cei şapte membri ai Comisiei de autorizare a jocurilor de noroc au decis azi, în unanimitate, revocarea licenţei de joc a firmei SC Phoenix Games SRL, cea care organizează jocul Bingo Metropolis, transmis în fiecare duminică la Antena 1.

„În momentul de faţă, potrivit legislaţiei în vigoare, firma nu mai poate organiza acest joc. O excepţie ar fi obţinerea în instanţă a unei ordonanţe preşedinţiale, care să le ofere posibilitatea să meargă înainte cu jocul, până decide instanţa definitiv şi irevocabil revocarea licenţei. Potrivit legii, în momentul în care se va decide definitiv şi irevocabil de către instanţă revocarea licenţei, firma SC Phoenix Games SRL nu mai are dreptul să primească licenţă pentru astfel de jocuri vreme de un an”, a declarat, în exclusivitate pentru EVZ, unul din membrii comisiei.

Jocul de duminică, transmis de Antena 1, ar putea să nu mai aibă loc, au declarat, pentru ”Evenimentul zilei”, surse din cadrul Comisiei de autorizare a jocurilor de noroc, din Ministerul Finanţelor Publice. Patronul firmei nu ştie câte bilete au fost vândute pentru jocul de duminică, unde într-un promo se anunţau premii de două milioane de euro. Comisia a fost prezidată de chiar ministrului Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi. Decizia comisiei are la bază datoriile de peste 1,2 milioane de euro pe care firma care organizează Bingo Metropolis le înregistrează la bugetul de stat.

4 comentarii

ionbradea@metropolisgrup.ro 16-02-2012 - 19:28

COMUNICAT DE PRESA
In urma informatiilor aparute in presa in cursul zilei de azi, S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrita, doreste sa faca urmatoarele precizari:

– S.C. PHOENIC GAMES SRL nu a primit nicio instiintare oficiala cu privire la decizia Comisiei de Reglementare a Jocurilor de Joroc din cadrul Ministerului de Finante. Daca se vor confirma zvonurile aparute in presa, dupa comunicarea oficiala a deciziei Comisiei, compania va recurge la caile prevazute de lege pentru continuarea activitatii si a proiectului Super Bingo Metropolis;

– S.C. PHOENIX GAMES SRL nu este in faliment sau incapacitate de plata. Inregistreaza, in acest moment datorii de 1.2 mil. euro la Bugetul Statului, dar aceste datorii sunt garantate de o ipoteca mobiliara, in valoare de 7.382.000 lei. Dorim sa precizam ca pana in prezent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a achitat la bugetul statului peste 138.000.000 lei (peste 32.000.000 euro) si va continua sa-si achite toate sumele restante in termen cat mai scurt. Permanent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a colaborat cu reprezentantii Directiei Fiscale Bistrita-Nasaud in oferirea de solutii stabile si viabile in recuperarea datoriilor inregistrate la bugetul de stat;

– Pana in acest moment, Super Bingo Metropolis a acordat premii in valoare de peste 295.000.000 lei (69.000.000 de euro) si premiile neachitate in acest moment sunt in termenul prevazut de Regulamentul de Joc;

– S.C. PHOENIX GAMES SRL are peste 3.500 de angajati si peste 800 de colaboratori care traiesc in acest moment din proiectul Super Bingo Metropolis. Ne exprimam dezamagirea ca Statul Roman, prin institutiile sale abilitate, nu ofera niciun sprijin companiilor romanesti, care inregistreaza un numar atat de mare de angajati. Inchiderea proiectului Super Bingo Metropolis va genera peste 3.500 de someri, care vor trebui sa fie preluati de bugetul statului, in aceasta perioada economica foarte sensibila.

– S.C. Phoenix Games SRL isi exprema indignarea fata de unii reprezentanti mass-media, care au prezentat realitatea in mod tendentios, creand o falsa problema si generand decizii pripite din partea institutiilor statului. Prin aceasta prezentare deformata a realitatii, acesti reprezentanti de presa se pot socoti responsabili de trimiterea in somaj a peste 3.500 de persoane.

– Speram ca Statul Roman, prin institutiile sale abilitate, sa revina asupra deciziei, daca aceasta decizie sa va confirma, care afecteaza in mod direct atat cei peste 3.500 de angajati, cat si a altor colaboratori indirecti a proiectului Super Bingo Metropolis.

Va multumim.

Eugen V. Cosma
Administrator
S.C. PHOENIX GAMES SRL

bingo 23-02-2012 - 16:08

Mai lasa minciunile astea .mai Eugene si dane banii care am muncit 2 luni. ca de cand ait deschis pancanele nu ati mai dat salariile la timp si ati intarziat cate o luna ca nesimtiti .tau ai salariu de 7000 Euro e si normal sa it iajunga de la o luna la alta dar noi cu 500 lei cum sa traim 2 luni .Asa ca daca nu ne dati bani inclusiv la agenti o sa-i aducem pe toti la bistrita sau daca nu la cazinourile voastre si sticam toata smecheria adica sa cada si metu..

प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-02-2012 - 22:16

GAMES ist OVER , deocamdata doar la sc VARANUL srL! Asteptam si la ALTI cu diferite sc PHOPHO shL-uri! alde REGIna Bleeh Jnarii!

Dacul lui Zamolxe 21-02-2012 - 07:25

Javre, hoti si mincinosi cei care organizeaza sau gazduiesc asemenea inselatorii …iata ca soseste si finalul – care deabia acum incepe.

Am cumparat o singura data in viata mea 3 bilete la aceasta idiotenie de joc [intr-o singura zi], iar pe doua le-am facut cadou …am vrut sa vad si eu cum e, deci nu am pierdut bani la acest joc „retard”, prezentat si animat de catre retardati – pt. retardati.
Ma intriga faptul ca si-au batut joc [si isi bat joc] de fraierii care au jucat de-a lungul timpului, cum i-au ignorat si cum ii ignora in continuare.

Imi doresc [ca voi – cei fraieriti a mia oara] sa mergeti si sa le dati foc – sa ii jucati in piciore [chiar sa le rupeti oasele], atat celor de la Antena 1, cat si celor din Bistrita.

Dupa atatea inselatorii nu mai asteptati ca „legea” [ha] sa va faca dreptate, caci oricum nu o va face… hotarati singuri pt. voi si luati-va destinul in maini. Stiu ca nu aveti curaj, insa va urez un sincer Succes !
Cu stima, Dacul lui Zamolxe.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult