Acasa BusinessEconomic Adriean Videanu: Vreau sa fiu un ministru al patronilor

Adriean Videanu: Vreau sa fiu un ministru al patronilor

scris de Ziua Veche
5 afisari

.„Am luat in aceasta saptamana decizia de a avea, in Ministerul Economiei, un consiliu consultativ format din reprezentanti ai structurilor patronale. Vreau sa fiu un ministru al patronilor, pentru ca dumneavostra va asumati riscuri”, a spus Adriean Videanu, intr-o alocutiune adresata reprezentantilor Asociatiei Patronale a Investitorilor Italieni din Romania, transmite Mediafax.


Videanu a adaugat ca este optimist ca in trimestrul al doilea al acestui an Romania va inregistra o usoara crestere economica comparativ cu trimestrul al doilea al anului 2009. „Romania se apropie rapid de recastigarea investments grade”, a declarat ministrul.

0 comentariu

Paul Pisoianu 12-10-2010 - 07:03

El e rus, dar stramosii lui erau evrei khazari.

pintilie 12-10-2010 - 09:39

si ce conteaza ce a fost mai rasistule?
Faci romanii de rusine,de rasisti,nulitate!

p.vasile 13-10-2010 - 14:22

sai iar ne vindem moca ca avem gajele cele mai scukpe din europa

Morales 13-10-2010 - 22:27

Ruşii plimbă ursul şi mozolesc pe toată lumea că să nu facă nimic. Ei doar vrăjesc cu aşanumitul South Stream, dar nu au intenţia să piardă monopolul deloc. Scopul este doar să amâne sau să înfunde Nabucco şi AGRI pentru a păstra controlul caspic 100% pentru ei. Aici trebuie să-i atace Băsescu şi nu în Moldova pentru că aici ii doare: la ficaţii petrolului. South Stream nu va fi demarat cu adevărat decât dacă va începe Nabucco sau AGRI. În rest doar vor tergiversa lucrurile mereu ca şi Moldova-Transnistria pentru a ţine pe toţi cu gura uscată la Robinetul Rusesc, aşa cum le convine. Până nu se va da drumul la Nabucco sau AGRI, ei vor face doar conferinţe, prospecte, sondaje şi ii vor amăgi în continuare pe bulgari, sârbi, chiar şi pe românii mai creduli în lumina de la Răsărit, desi s-a ştiut de la început că e un proiect contra României. Ceea ce nu se stie e că este un proiect contra tuturor de amanare sine die ca şi şansele mai vechiului Nabbuco. Adevărat că doar plimbă sfintele moaşte amăgind pe orice nefript cum vor face moaştele lor minuni maro şi vor face să curgă lapte, petrol şi miere pe conductele South Stream. Sunt doar minciuni să ţină cât mai mult Europa departe de Pompa Caspică, promiţându-i-se un Robinet mai mare, adică că îşi vor deschide mai mult prohabul pentru europenii creduli. Vorbe. UE trebuia să integreze Turcia demult şi acum Georgia, Armenia şi Azerbaijan erau candidate şi pompau petrol pe toate Streamurile. Dar dacă crezi în crocodilul rusesc, o să te-neci în lacrimile lui.

cercetas 14-10-2010 - 12:06

Singurul lucru care nu-i chiar extrem de rau e Crivatzul iarna, dar cine are nevoie de Crivatz?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult