Afaceri de aproape 30 milioane euro pentru Safety Broker | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic Afaceri de aproape 30 milioane euro pentru Safety Broker

Afaceri de aproape 30 milioane euro pentru Safety Broker

scris de Doru Dragomir
9 afisari

Compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în primele 9 luni din 2012 prime de asigurare de circa 23,5 milioane euro, cu aproximativ 50% mai mult decât în perioada corespondentă a anului precedent, depășind deja rezultatele financiare din întreg anul precedent.

Safety Broker

Safety Broker

Defalcat pe tipuri de asigurări, 62% din primele intermediate reprezintă polițe de răspundere civilă auto (RCA), 23% asigurări auto CASCO, în timp ce asigurările de locuințe constituie 9,2% din afacerile companiei. În prezent, Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker

Estimăm că, până la sfârsitul acestui an, vom intermedia prime de peste 30 milioane euro, depășind obiectivele pe care ni le-am stabilit la începutul exercițiului financiar. Rezultatele obținute ne permit să ne accelerăm și mai mult extinderea teritorială – obiectivul fiind ca, până la sfârșitul acestui an, să avem birouri în toate județele din România”, declară Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult