Acasa BusinessEconomic Ajutorul la ȋncǎlzirea cu gaze naturale va fi majorat de Guvern

Ajutorul la ȋncǎlzirea cu gaze naturale va fi majorat de Guvern

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Cuantumul ajutoarelor pentru încălzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi creşterea cu 6 % a preţului la gazele naturale.

Ajutorul la ȋncǎlzirea cu gaze naturale va fi majorat de Guvern

Prevederile au fost adoptate printr-o ordonanţă de urgenţă în şedinţa de marţi, 27 august, a Guvernului. Astfel, în perioada sezonului rece 2013 – 2014, ca urmare a creşterii de preţuri la gaze naturale şi energie electrică, va fi menţinut sistemul actual de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţelor cu energie termică în sistem centralizat.

De asemenea, cuantumul ajutoarelor pentru încălzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a asigura acoperirea creşterii de 6 % a preţului la gazele naturale. Potirivit mediafax, familiile sau persoanele cu venituri între 155 lei şi 615 lei/persoană vor primi, în premieră, ajutoare pentru încălzirea cu energie electrică variind între 48 şi 240 lei. Ancheta socială va fi mijlocul de verificare a îndeplinirii condiţiilor de acordare a ajutoarelor în situaţiile care nu pot fi determinate cu exactitate pe baza documentelor justificative.

1 comentariu

marius 28-08-2013 - 14:01

dati ajutor la cei care muncesc
lacei care nu au muncit nu dati
la cei care au muncit mariti pensiile

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult