Acasa BusinessEconomic Alt succes marca Vîntu. “Academia Caţavencu” scoasă la licitaţie

Alt succes marca Vîntu. “Academia Caţavencu” scoasă la licitaţie

scris de L.M.
6 afisari

Doru Buşcu, director editorial Academia Caţavencu, şi jurnalista Sabina Fati s-au înscris la licitaţia publică cu strigare organizată joi, începând cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA, în care va fi licitată şi marca „Academia Caţavencu”.

academia_catavencuDoru Buşcu a confirmat pentru Mediafax că a depus o ofertă pentru licitaţia organizată joi. El a spus că şi jurnalista Sabina Fati a depus o ofertă pentru licitaţia organizată joi, precizând că aceasta a plătit şi garanţia de participare la licitaţie, în valoare de 45.000 de euro.

Doru Buşcu şi Sabina Fati – singurii care până în acest moment au depus oferte pentru licitaţia în care va fi vândută şi marca „Academia Caţavencu” – au mai plătit câte 2.000 de lei pe caietul de sarcini pentru licitaţie.

Marca „Academia Caţavencu” va fi scoasă la licitaţie joi, preţul de pornire fiind 149.322 de euro (fără TVA), potrivit anunţului de licitaţie publicat trei zile la rând în mai multe surse, după cum a declarat pentru Mediafax Ion Popescu, administratorul judiciar al societăţii Caţavencu SA.

Tot la licitaţie va fi scos un apartament cu trei camere situat în în comuna Ştefăneştii de Jos, al cărui preţ de pornire este de 103.390 de euro, fără TVA, autoturisme – la preţul total de 190.122 de euro, fără TVA, şi obiecte de inventar constând în aparatură, birotică, mobilier – la preţul de 96.905 euro, fără TVA. Licitaţia se va face pentru fiecare activ separat.

Sabina Fati este jurnalist la România Liberă, iar Doru Buşcu este administratorul revistei „Academia Caţavencu„.  Cea mai de succes publicaţie de umor de după 1990 este victima, ca şi Cotidianul, Gardianul sau ZIUA, a fostului mogul, în prezent arestat, Sorin Ovidiu Vîntu.

3 comentarii

urbos 24-05-2011 - 20:21

Academia Sulii, o cloaca infecta de lins lepra securista Basescu in dos. Sa i se dea foc, ce atata licitatie.

alex 26-05-2011 - 14:18

Cata ura proletara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urbos 27-05-2011 - 01:31

Ura antiproletara. Si ce ura!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult